Notícia

Minibàsquet: ple de victòries

Minibàsquet: ple de victòries

Aquest cap de setmana han participat 25 equips de l'entitat; Sènior B, Sots 21 B i Mini A masculí i Mini A i Júnior femení han descansat. Balanç molt favorable de 16 victòries i 9 derrotes que mostra la bona línia de treball.

La coordinació Mini va realitzar un èxit immillorable, tots els equips van guanyar. Paral·lelament, el dos Pre-Minis masculins van aconseguir una victòria còmoda a causa de la superioritat i la intensitat mostrada en tot moment i el Mini B es va emportar el derbi contra El Círcol. Respecte al femení, el Pre-Mini i el Mini B van guanyar de visitants i segueixen imbatibles.

Pel que fa a la resta d'equips de l'entitat, en primer lloc ressaltar la primera victòria del Sots 21 femení d’en Jordi Salichs, la segona victòria seguida de l'equip entrenat per la Núria Garí i en Joan Garcia, que van dominar en tot moment contra el Vilanova del Vallès. D'altra banda, el retrobament amb la victòria del Cadet C femení contra el Nou Bàsquet Olesa.

En part negativa, mencionar la primera derrota del Sots 21 A masculí i la derrota del Júnior B masculí on un últim quart acompanyat del desencert, va propiciar la derrota.

Els equips Sèniors van tenir un paper diferent: el masculí va caure a la pista del Matadepera, trencant una ratxa de 3 partits guanyats, en un partit que no van aconseguir-hi entrar. El Sènior A femení va superar de manera molt clara a un Ramon Llull inferior, i es col·loca en la part més alta de la classificació. Per últim, l'equip entrenat pel Sélop, va caure derrotat contra l'equip invicte de la lliga, el Draft Gramenet.

Un altre aspecte molt important en aquesta jornada és la totalitat del públic. La presència completa de familiars de jugadors veient els partits ens va portar a l'abans de la pandèmia.

Per últim, menció al Sots 25 i Cadet B masculí que han guanyat per quarta jornada seguida.