Notícia

La il·lusió del primer partit

La il·lusió del primer partit

Els dos equips Pre-Minis de 1r any tant masculí com femení, han disputat el seu primer partit federat per primera vegada. El nerviosisme i les ganes de jugar dels nens sumats a la il·lusió dels pares per veure'ls a pista han marcat la jornada. El femení, entrenat per l'Oriol Sindreu i l'Albert Panal van obrir el dissabte contra el Mataró amb una victòria. Paral·lament, al pavelló de Pomar, el masculí entrenat per la Laura González i la Vicky López van perdre contra una Cultural més física.

Nou cap de setmana de competició. 29 equips han estat els partícips tret del Sots-25 masculí i Júnior femení, ajornat i descansat respectivament.

El balanç ha estat igualat, 13 victòries i 16 derrotes.

El dissabte ens va presentar un ple de victòries al pavelló Casagemes-Albert Esteve, on els dos Sèniors masculins i el Cadet A i Pre-Mini femení van ser els protagonistes.

L'equip d'en Xavi Grau, contra el Centre Catòlic L'Hospitalet, va estar a l'altura per mantenir el ritme i intensitat que l'havia permès guanyar dues victòries seguides. Posteriorment, els nois d'en Quim Solà i l'Oriol Suau van derrotar de manera molt còmoda al Lliçà d'Amunt.

L'endemà, vam viure una altra victòria del Cadet B masculí gràcies a un parcial demolidor a l'últim quart. Seguidament, el Júnior masculí de l'Emilio va aconseguir la primera victòria en una lliga molt competitiva.

A la tarda va arribar el torn dels tres Sots-21 del club i dels dos Sèniors femenins.

Pel que fa a l'equip entrenat pel Jofre Gómez, va caure per la mínima en un partit que va haver de remuntar al final mentre que els nois d'en Sergio i Pepe segueixen guanyant i mostren molt bones sensacions.

Una estona més tard i de forma paral·lela els dos Sèniors femenins van saltar a pista. Les noies d'en Sélop van ser derrotades contra el Montgat en un partit a cara o creu. En canvi, el Sènior A va treure una important victòria al camp del Diagonal Mar on, tret d'una desconnexió, va estar controlat en tot moment.

Per últim, cal fer una menció favorable als següents equips que segueixen invictes després d'aquesta jornada: Sènior B masculí, Sots-21 A masculí, Cadet B masculí, Mini A masculí i femení i Cadet A i B femení.