Notícia

Jornada a ratxes

Jornada a ratxes

A causa d’el Pont de la Hispanitat, la jornada dels equips de promoció ha estat nul·la. Però sí la resta, i de quina manera.

Un cap de setmana descafeïnat, amb 6 victòries, 7 derrotes i sensacions diverses.

La tercera jornada va començar amb la derrota de les noies d’en Pol Alemany, que van trobar davant una Penya molt sòlida i que les hi va negar el joc durant tot el partit. Ún últim quart més coral va acabar deixant una millor imatge.

A la tarda va arribar el plat fort: les dues victòries dels sèniors masculins. L’equip d’en Quim Solà es va emportar la victòria al camp del Cerdanyola gràcies a una molt bona primera part on la defensa en grup els va fer obtenir una renda elevada. D’altra banda, el sènior A masculí va aconseguir una altra victòria en un partit a cara o creu decidit en els instants finals.

El dia de diumenge ens va deparar una victòria molt còmoda pel treball fet durant els 40’ del Júnior femení, i una derrota inflada del Cadet C femení degut a una mala primer part on l’enorme quantitat de pèrdues va ser la tònica del partit.

A la tarda, els sèniors femenins van tenir el protagonisme. Mentre que l’equip entrenat per Jessi Garcia va caure de manera ajustada a causa de les baixes i un encert molt alt d’un Neus molt treballat, les noies d’en Sélop van guanyar fàcilment contra el Cabrils on van demostrar la superioritat en tot moment.

Per últim, mencionar la victòria del Sots21 A masculí contra un rival directe com el Cerdanyola i el debut del júnior Erik Cervera amb el Sots 21 B.

Destacar la imbatibilitat del Sènior B, Sots 25 masculí i Sots 21 A masculí i la segona victòria seguida del Sènior A masculí i Sènior B femení.