Notícia

Èxit dels nostres sèniors

Èxit dels nostres sèniors

La jornada va començar a Pomar i Casagemes-Albert Esteve. El Mini B masculí, Preinfantil B, i el Mini B femení van ser els protagonistes. Seguidament, al llarg del matí, han passat els diferents equips de minibàsquet, infantils i cadets en els dos pavellons.

A la tarda, els nois d'en Xavi Grau van aconseguir emportar-se la primera victòria a la pròrroga en un partit a cara o creu contra el Caldes en què Pau Ruzafa i Sergi Ors van ser els més destacats.

El Sots-25 va tancar el dissabte amb una victòria davant al Montgat, un partit difícil amb molt ambient en contra, però que els nois de l'Emilio van saber gestionar la tensió del partit i gestionar els diferents trams.

L'endemà, diumenge al matí, el Sènior A femení va iniciar la temporada al sempre complicat cap del Roser. Un bon treball grupal des del principi i el gran encert en percentatge de 3 va propiciar un partit còmode i dominat en tot moment. Paral·lelament, el Júnior masculí de primer any va acabar derrotat contra el talentós Bàsquet Girona però mostrant una molt bona versió fins a mitjans del 3er quart.

La tarda de diumenge ens va portar l'alegria del Sots-21 masculí que va emportar-se el derbi contra el Sant Andreu de Natzaret. Els dos Sèniors B van aconseguir treure la victòria, però, en diferents situacions. El masculí va controlar des d'un inici el ritme de partit gràcies a la intensitat mostrada per part de tota la plantilla i que els posa com a líders a la classificació. Mencionar el debut de Yon Pérez, jugador del Júnior. En canvi, el femení va suar de valent per treure la victòria gràcies a una jugada a l'últim segon dibuixada per l'entrenador, Sélop.

La conclusió de la segona jornada és molt bona: els equips de promoció han incitat la lliga i les 17 victòries dels 28 partits jugats mostren el bon treball realitzat durant la setmana.