Notícia

La tornada més desitjada

La tornada més desitjada

Després d'una llarga espera a causa de les restriccions provocades per la pandèmia, la temporada 2021-2022 ha començat.

El Júnior A masculí ha estat el primer a arrencar la primera jornada, i el Júnior B masculí en acabar-la. Entremig, hem pogut veure el Sots-21 femení, primer equip de l'entitat en disputar un partit al Pavelló Casagemes-Albert Esteve.

En aquest mateix pavelló, el diumenge tarda, hem gaudit del partit entre el Cadet C femení - ASFE, partidàs amb victòria per a les locals i que caldrà estar atents a aquest equip.

D'altra banda, comentar també el paper dels nostres equips sèniors. El masculí A va caure a la pista del Sant Josep Obrer mentre que els d'en Quim Solà van guanyar de manera ajustada a Masnou. El sènior B femení va caure contra les Franqueses en el seu debut com a locals.

En conclusió, un total d'11 partits, en què 8 masculins i 3 femenins han pogut gaudir de l'alegria de tornar a fer el que tant els agrada. La competitivitat ha estat l'adjectiu d'aquesta jornada: totes les victòries i derrotes -excepte Júnior B i C masculins- han estat molt igualades fins al tram final de partit.

Amb molta il·lusió esperem aquest cap de setmana ja que tornarà tota l'activitat basquetbolística per part de tots els equips.