Notícia

La il·lusió de l'Escola de bàsquet

La il·lusió de l'Escola de bàsquet

Aquest cap de setmana, els nens i nenes de segon d'escola han tornat a jugar. Ho va fer l'equip blau, entrenat per l'Adela Romero i l'Oriol González, contra el Llefià.

La jornada matinal de dissabte ens va portar les victòries del Pre-Mini A, Mini A i Pre-Infantil A masculí i la victòria del Mini A femení, que encara no coneix la derrota en aquesta temporada. Al Casagemes-Albert Esteve, el Júnior femení d'en Toni Díaz i en Bernat Berraquero van caure contra un millor Bufalà i, posteriorment, el Júnior A masculí va sumar una victòria important. A la tarda, al pavelló Països Catalans van jugar paral·lelament el Júnior C i Cadet C masculí, on tot i estar per davant en molts trams dels partits, se'ls va escapar la victòria en l'últim moment. Per altra banda, el Sots-25 masculí no va patir per derrotar al Premià i seguir imbatuts. A El Prat de Llobregat, el Sènior A masculí va sumar la cinquena victòria on Pau Ruzafa i Sergi Ors van ser els més destacats. Injecció de confiança abans de rebre el Círcol aquest dissabte. Per tancar el dia, els Sots-21 d'en Pepe Espinar i Sergio Ortilles van treure una victòria molt important al camp de l'Igualada.

El dia de diumenge va començar amb la derrota del Sots-21 femení que va patir l'encert del rival, 11 triples anotats. Seguidament, el Cadet femení de l'Arnau Vila i l'Anna Calàbria van sumar la sisena victòria consecutiva i les manté líders en solitari. Per acabar el diumenge matí, el Sènior B femení va seguir amb la bona dinàmica per derrotar al Parets on en línies generals, va ser un partit dominat. A la tarda ens esperaven dos partits molt interessants: el Júnior de l'Emilio Arce contra el Sant Adrià i el derbi femení entre en Sènior A i el Llefià. El primer va ser un partit molt tens, amb un públic molt entregat al rival, però que els nois blaus van aconseguir fer un bon treball amb la pressió i realitzar un últim quart molt bo per emportar-se la segona victòria. D'altra banda, el Sènior A va patir la segona derrota de la temporada contra un molt bon Llefià on l'extra d'agressivitat i solidesa defensiva van ser les claus.
Per últim, el Sènior d'en Quim Solà i l'Oriol Suau van aconseguir dues victòries que els col·loca líder en solitari: diumenge contra el Mir i, ahir, contra el Sant Adrià. Dos partits molt treballats.