Notícia

Una temporada per a la història

Una temporada per a la història

El més important no és com es comença sinó com s'acaba. I de quina manera hem finalitzat la temporada 21-22. L'alegria més gran ha estat que hem pogut tornar a jugar i divertir-nos sense restriccions i aturades.

A escala esportiva i de resultats, aquesta temporada serà recordada durant molts anys. I, per què?

Doncs perquè el Sènior A masculí ha complert la promesa que es devia a l'Albert Esteve i s'han guanyat ser de Copa Catalunya sis anys després. El Sènior A femení puja a Primera Catalana i guanya el Campionat de Catalunya en la fase final. El Sènior B masculí - per primer cop - ha ascendit a Primera. En l'àmbit de Sèniors, el B femení va aconseguir la permanència i tornarà a fer de vehicle a Tercera.

I per si no en fos prou, hem d'estar ben orgullosos del treball fet durant l'any dels nostres equips formatius. Fent una radiografia dels 23 equips base hi ha quatre equips campions de les seves respectives lligues: Premini femení, Mini A femení, Premini A masculí i Cadet C masculí. Guanyar la lliga o quedar a la part més alta de la classificació - mostra del gran treball fet durant l'any - et premia amb les fases finals. I així ha estat. Cinc equips de l'entitat s'han guanyat aquesta recompensa: el Cadet A femení va quedar subcampió, el Preinfantil A masculí va guanyar la final a 8, el Cadet A i el Junior A masculí van perdre el seu partit de quarts de final. El Júnior B masculí va quedar tercer.

S'ha acabat un any per emmarcar, i en comença una nova temporada plena d'il·lusions i de reptes que entre tots els membres que formem l'Associació Esportiva Minguella treballarem conjuntament per aconseguir-ho.