Notícia

El Sènior B femení guanya al camp del Pallejà i aconsegueix la permanència a 3a Catalana

El Sènior B femení guanya al camp del Pallejà i aconsegueix la permanència a 3a Catalana

Les noies d’en Sélop i l’Alexis Mata van dominar el partit de principi a fi i continuen mantenint plaça a la categoria. El Sènior A femení va sumar el ple de victòries a la fase final i es prepara per disputar la final a quatre.

El Sènior A masculí va caure al partit decisiu contra La Salle Manresa i no aconsegueix, de moment, pujar a Copa Catalunya. En canvi, el Sènior B sí va guanyar el Salt i tanca la temporada amb una victòria.

El Cadet C femení va caure a casa contra el Tàrrega, i també jugarà unes fases per acabar la temporada.

Destacar les victòries, molt importants, del Sots-21 A masculí contra el Sant Cugat i la del Júnior de primer any contra el Mollet.

Mencionar que el Júnior A masculí també va guanyar i jugarà la final a 8 de Barcelona.

El dissabte l'escola de bàsquet va tenir la trobada final d'escoles de bàsquet del Barcelonès. Va ser un matinal ple de partidets al pavelló Olímpic, al Màgic i a la plaça Joan Miró.

Tots els nostres grups d'escola hi van participar jugant 2 partits. També hi va haver temps per anar a recollir les medalles, participar en el Two Ball, circuit d'habilitats i fins i tot anar a jugar una estona als inflables. Va ser un matí molt complet!