Notícia

Aquest dissabte, els equips Júnior A ens necessiten!!

Aquest dissabte, els equips Júnior A ens necessiten!!

Arriba l'hora de la veritat de la temporada. I dos Júniors ens demanen que els donem tot el suport possible. Primer, les noies del Júnior A. Dissabte, a les 12, jugaran a Pomar contra el CB Prat Montibello, que van quedar segones del seu grup i tenen el factor pista a favor. L'endemà, diumenge, 13, partit de tornada a El Prat de LLobregat. Per això cal que les noies de Kim Gispert i Milena Blanch treguin un molt bon resultat dissabte a Pomar. 

I dissabte al vespre, a les 20:30 a Casagemas, el Júnior A nois s'enfrontaran a la UE Horta, també segon classificat del seu grup. La tornada, diumenge, 20. Serà un partit complicat pels de Marc Sans, Sergi López i Jaume Sala. 

Diumenge, el Sots-21 masculí pel liderat.

Les emocions no s'acabaran dissabte. Diumenge, a les 19.30 a Casagemes, el Sots-21 masculí lluitarà pel lideratge contra la UB Sant Adrià a les fases que també juga pel títol. Molta sort també als de Pepe Espinar i Sergio Ortilles. I no oblidem que el Cadet B masculí, també és a fases. Diumenge, a les 09h a Casagemes reben el CB Prat. 

...I atenció al pre-Mini femení...

...Perquè comparteix el liderat amb la Penya a falta de dues jornades. Dissabte a les 12 a Casagemes reben el tercer classificat: el CN Caldes. Molta sort a les noies d'Andrés Lidón i Sofía Casado.