Notícia

El Sènior A nois es manté a 1a. i el de noies torna a 2a. El Pre-Infantil B nois, pendent de si queda campió. 5 equips a fases.

El Sènior A nois es manté a 1a. i el de noies torna a 2a. El Pre-Infantil B nois, pendent de si queda campió. 5 equips a fases.

Aquest cap de setmana va acabar la competició per a la majoria d’equips. El Sènior A masculí ja havia certificat la permanència a Primera Categoria. Finalment ha quedat classificat a mitja taula amb 15 victòries i 15 derrotes. El Sènior A Femení tornarà la temporada que ve a Segona després de no haver pogut remuntar les últimes posicions.

Tenim un equip pendent de saber si queda campió: és el Pre-Infantil B masculí, en funció dels partits ajornats que ha de jugar un altre rival.

El Pre-Mini femení i el Pre-Infantil C masculí han tingut el títol a tocar. Tots dos equips han fet una gran temporada.

I fins a cinc equips han accedit a fases: El Júnior A, el Sots-21 i el Pre-Infantil A masculins les estan jugant. El Cadet B Masculí jugarà diumenge un partit decisiu per classificar-se per a la fase final del Campionat de Catalunya. I el Júnior A femení també hi va arribar però no va superar la primera eliminatòria.

A tothom, l’enhorabona per l’esforç que heu fet i sort als que encara seguiu en competició. La imatge és del Cadet A femení. Han acomiadat la temporada amb aquest tuit.