Notícia

Quatre equips de l'entitat a Salou

Quatre equips de l'entitat a Salou

Ja fa 7 anys que l'AE Minguella participem al Torneig de Setmana Santa "Mare Nostrum" i un cop més, ha estat un èxit.

El dilluns 3 d'abril van marxar quatre equips de l'entitat cap a Salou per participar en el XII MNSport Basket 23. En arribar a l'hotel tothom qui ho va voler va poder fer un bany a la piscina per refrescar-se. Tot seguit els equips van anar a dinar per agafar forces pels primers partits de la fase de grups.

Els dos equips masculins van ser els debutants en el torneig. El preinfantil va perdre de només 3 punts contra el CE Santa Mònica mentre que el Cadet A va guanyar còmodament davant del CB Borges Garrigues. Més tard, a Reus, va jugar el preinfantil femení contra el Valls, que també es va endur la victòria i a l'última franja de la tarda va jugar el Júnior femení contra el Manyanet les Corts.

El dimarts 4 el dia va començar ben aviat, ja que hi va haver doble jornada per tots els equips per així poder acabar la fase classificatòria. Entre partit i partit hi va haver temps per anar a passejar a la platja, jugar a ping-pong, fer alguna partida de billar i fins i tot vam celebrar l'aniversari de la Carla del preinfantil.

El cadet A masculí va acabar la lligueta sense cap derrota, així que va classificar-se per les semifinals, en canvi, els altres equips van jugar els partits per determinar la posició final de la classificació.

Dimecres 5 es van jugar els últims partits. El Cadet A masculí, que va disputar la semifinal, no es va poder endur la victòria davant un potent UB Mir que va acabar resultant campió de la categoria. La resta d'equips de l'entitat van jugar els seus partits de consolació per tancar el torneig.

S'ha viscut un gran ambient en tot moment i animem als equips a acabar el tram final de la temporada amb les mateixes ganes i il·lusió que han tingut en el torneig.

Agraïm el suport de tots els familiars que han vingut a animar a algun partit, ja que han fet que els nois i noies juguessin més animats.

Una menció especial a l'organització que un any més ha fet una gran feina i han permès que tots gaudíssim molt del torneig.