Notícia

Els Sèniors masculins aconsegueixen una gran victòria

Els Sèniors masculins aconsegueixen una gran victòria

L’equip de Xavi Grau va doblegar el Collblanc en un gran partit ofensiu, que es va destacar per l’eficiència en atac, aconseguint 38 punts al segon període. El conjunt de Quim Solà va guanyar al Llefià, rival directe a la classificació, per recuperar la segona posició.

Els Sèniors femenins no van tenir el seu dia. Les de Jessica Garcia van pagar un mal inici contra el Lluïsos de Gràcia que les va fer anar de remolc tot el partit, encara que la reacció les va apropar al marcador. Per últim, les noies d’en Sélop no van tenir cap opció de victòria en un partit molt complicat a la pista del Llinars.

Una molt bona notícia és que els equips que competeixen a la categoria d’Interterritorial van aconseguir la victòria. L’Infantil A femení va recuperar les bones sensacions a la pista del Reus mentre que el Cadet A femení i el Júnior A masculí segueixen amb la gran dinàmica i es mantenen a les primeres places de la lliga.

Destacar les victòries del Júnior C masculí i el Júnior B femení en duels molt disputats. Els nois van aconseguir realitzar un partit complet durant tot el partit mentre que les noies van demostrar caràcter per guanyar.

Mencionar els triomfs del Mini A femení, el Sots-21 B masculí i la del PreMini femení.