Notícia

Matinal de trobades d'Escoles de bàsquet

Matinal de trobades d'Escoles de bàsquet

El passat diumenge 5 de febrer a la pista d'Andreu Batlle hi va haver una nova trobada d'escoles de bàsquet del BBB.

Tots els nostres equips petits, des de P4 fins a 1r, van jugar partits en un matí no gaire fred que va permetre a famílies i infants gaudir d'una jornada de bàsquet.

Va iniciar el cap de setmana el grup de P4 BLANC jugant un partit contra els Salesians. Tot i que només van venir 7 jugadors, és un grup amb molta energia i van lluitar en tot moment. El grup evoluciona a passes de gegant i es veu la millora a cada partit.

A la mateixa hora, a la pista del costat jugava el grup de 1r, que va tenir jornada doble. El primer partit el van jugar contra la Penya, van recuperar forces esmorzant alguna cosa i a continuació es van enfrontar amb el Badalonès. Malgrat que va costar que l'equip es despertés, quan ho van fer, van jugar partits molt igualats.

A continuació del grup de P4 blanc, va jugar el grup BLAU contra el Sant Andreu. A diferència de la trobada de reis, que va ser el primer partit, ara els nois ja entenen millor com funciona un partit i no van perduts. Les entrenadores estan molt contentes de la millora del grup.

Per últim va ser el torn de P5. El grup BLANC va jugar 2 partits, un contra la Cultural i l'altre contra el Badalonès, ja que havien de recuperar el partit de la primera jornada que no es va jugar. L'equip BLAU va enforntar-se a un altre grup de la Cultural. A cada partit es va veient la millora del grup i les ganes de lluitar que tenen. A més, cada cop ens costa menys anotar.

A cada trobada es veu més que als nanos els hi agrada el bàsquet. Esperem que segueixin amb aquestes ganes i que gaudeixin durant molt de temps.