Notícia

Ja hem fet el Campus de Nadal 2022!

Ja hem fet el Campus de Nadal 2022!

Entre els dies 27 de desembre de 2022 i el 5 de gener de 2023, a l'AE Minguella hem organitzat el tradicional campus de Nadal per participants de cistella petita i d'escola de bàsquet.

Aquest any els nens i nenes han gaudit d'un campus ple d'activitats realitzades a la pista de la Rectoria de Santa Maria. El campus no s'ha pogut fer al pavelló Casagemes-Albert Esteve ja que estava previst començar-hi les obres de remodelació en les mateixes dates, cosa que finalment no ha succeït i que lamentem profundament.

Per sort, el temps ens ha acompanyat i hem pogut gaudir del bàsquet a l'aire lliure. Amb l'Adela Romero i la Laia Grogués d'entrenadores de l'escola de bàsquet i la Marina Boza i l'Èrik Cervera d'entrenadors dels minis i preminis i amb l'ajuda del Xavi Cervera, en Jofre Batuecas, en Sergi Duatis, en Ferran Ubach i l'Adrià García, els nens han entrenat el bàsquet amb diferents exercicis cada dia. També han competit 3x3, 2x2, 1x1, two ball i 5x5!

Agraïm a les famílies la confiança que ens han donat un cop més i esperem que s'emportin una bona experiència d'aquestes dues setmanes de campus.