Notícia

Diumenge talismà al Casagemes-Albert Esteve

Diumenge talismà al Casagemes-Albert Esteve

Tots els equips de l’entitat que van jugar de local el diumenge, van aconseguir la victòria. El primer partit, el Cadet A fem va tornar a sumar una altra victòria en un partit controlat des de l’inici contra el Sant Cugat. Seguidament, el Júnior A fem va superar a l’ACB Palau gràcies a una bona primera part. En l’últim torn matinal, el Júnior B fem es va emportar una victòria important contra Les Franqueses i continuen en la lluita per les primeres places.

El Sots 21 fem va obrir la sessió de la tarda traient una gran victòria contra el Gavà en un partit que van ser superiors des del salt inicial. Mateixa línia que el Sènior A fem, que es va refer de les últimes derrotes i va recuperar les bones sensacions guanyant de manera clara al Femení Maremse. I, per acabar el diumenge, una remuntada. El Sènior B fem havia de guanyar contra un rival directe – Les Franqueses – i ho va aconseguir a partir d’un canvi de xip al tercer quart en què la intensitat i l’encert des del triple van ser les claus.

El Sènior A masc també va trencar la mala dinámica i va aconseguir una victòria molt important al camp del Bescanó, remuntant 11 punt a l’últim quart i amb un triple d’Orlando Méndez a falta de quatre segons per capgirar el resultat. En canvi, el Sènior B masc va caure en un partit molt ajustat al camp del Sant Nicolau.

El Júnior A masc i l’Infantil A fem, els altres dos equips del club que competeixen a Interterritorial, també van aconseguir un nou triomf.

Destacar les victòries de l’Infantil B fem, el Mini B masc i el PreMini B masc.