Notícia

Ple de victòries

La jornada ens va presentar tres derbis contra el Círcol: el Sènior A masculi, el Sots-21 A masculí i el Cadet B femení. Tots van concloure en victòria.

El Sènior A va aconseguir una victòria de mèrit gràcies a la perseverança de tots els membres de l'equip. Quan tot indicava que el partit estava perdut, Pau Ruzafa va anotar un triple per forçar la pròrroga. Al temps extra, el desenllaç tampoc era favorable, ja que a falta de 4 segons perdíem de 2 punts. Va ser llavors quan Sergi Ors va sentenciar el partit amb un "buzzer beater", posant el marcador final en 65-66. Amb aquesta victòria, els d'en Xavi Grau s'asseguren jugar les fases d'ascens.

El Cadet B femení també va guanyar després d'un final molt ajustat, ja que quan faltaven 40 segons el resultat era empat. Finalment, les noies de la Mar i en Pau Escobar, que van perdre la setmana passada contra el Círcol, van aconseguir treure un triomf important per 59-65.

Per tancar el resum dels derbis, el Sots-21 A masculí es va emportar el partit gràcies a un segon quart en què la defensa i l'encert van trencar el partit.

El Sènior A femení també va guanyar a casa contra el Canyelles en un partit controlat des d'un principi, però la relaxació del final hauria pogut jugar un mal paper. Demà, al Casagemes-Albert Esteve, derbi contra el Círcol corresponent a partit aplaçat.

El Sènior B masculí va sumar la 17a victòria al camp del Parets (59-69) i necessita un triomf dels 3 partits que queden per segellar la primera posició.

D'altra banda, el Sènior B femení va doblegar el Pineda gràcies a una excel·lent arrencada al 3er quart (13-0) i un gran encert exterior.

La resta de la jornada ens va portar les victòries del Sots-25 masculí al camp del Maresme Boet, el Sots 21 B masculí (amb 28p d'Álvaro Ponce), el Pre-Infantil A masculí al camp del Sant Gervasi, el Pre-Infantil B femení contra Maristes Rubí i el Pre-Mini femení contra el Mataró.