Notícia

El Júnior B masculí al Valencia Basket Cup

El Júnior B masculí al Valencia Basket Cup

Bona experiència del júnior B masculí al torneig "Valencia Basket Cup". Acabem amb un balanç de 3 - 2 i en 5a posició.

Viatgem el diumenge 2 de gener i només arribar visitem La Ciutat de les Arts i les Ciències.

Al matí de dilluns 3 de gener juguem el primer partit contra el CD Ciudad de Córdoba de 2004, on perdem per un sol punt de diferència amb molta intensitat, on els petits detalls i errors tontos van decantar la balança.

Per la tarda, juguem un partit molt seriós contra el CE Palamós 2004, on la gran intesitat del 3r quart ens ha permès trencar el marcador fins als 15 punts de diferència al final del partit.

En el 3r partit, el dimarts 4 de gener, victòria còmoda contra el CD San Agustín de Valladolid, sobreposant la nostra defensa al seu atac, fet que ens permetia anotar punts senzills després de recuperacions.

Per acabar la fase de grups, juguem contra l'equip amfitrió, el Valencia Basket. El nostre millor partit en el que igualem la seva superioritat física amb la nostra intensitat. El partit es trenca a l'últim quart amb 3 contraatacs.

En canvi, ja el dimecres 5 de gener, en el partit pel 5è i 6è lloc contra el Claret Askartza, molt poca intensitat i massa centrats en l'àrbitre. Finalment aconseguim la victòria i el 5é lloc en la classificació final.

Marxem de València amb una bona sensació i amb cohesió de grup, competint cada partit. Una molt bona experiència.

Resultats:

AE Minguella 61 - CB Ciudad de Córdoba 62

CE Palamós 54 - AE Minguella 69

AE Minguella 78 - CD San Agustín 60

Valencia Basket 86 - AE Minguella 66

Claret Askartza 57 - AE Minguella 59