Notícia

El Sènior A femení mira cap amunt

El Sènior A femení mira cap amunt

Un altre bon partit del nostre primer equip de noies. Aquesta vegada contra les líders, el JAC Sants, a qui l’equip dirigit per Jessi Garcia i Sergio Díaz van saber guanyar amb solvència (62-42). I molt bon ambient al Casagemes-Albert Esteve amb jugadores d’equips de formació que venen a veure les seves entrenadores com a jugadores del Sènior A. L’equip es manté a la part alta de la classificació només a una victoria del lideratge.

També va resoldre a favor un partit complicat el Cadet A femení d’Arnau Vila i Anna Calàbria. La victoria (50-47) contra el SESE, segones classificades, les manté líders imbatudes. I treballada victòria del Cadet femení de Primer Any a Sant Fruitós de Bages (44-48) de Dani Hernández i Elvira Muñoz, que fa recuperar bones sensacions a l’equip. En categoría júnior, les noies dirigides per Toni Díaz i Bernat Berraquero afrontaven un derbi contra la Penya, on també van saber imposar-se (45-37)

Al masculí, remarcar la victòria del Júnior de Primer Any. L’equip entrenat per Emilio Arce i Bernat Berraquero va guanyar (53-46) al Mataró Maresme Boet, que a l’anada ens havia guanyat de 40 punts. El partit va servir per confirmar la línia ascendent del grup, que ja va demostrar a Girona on va arribar a forçar tres pròrrogues.

Però la jornada no ens ha deixat només triomfs...També hem d’explicar derrotes. Com la del Sènior A masculí, que no va poder guanyar a Granollers i deixa de compartir el liderat, que ara está però només a una victòria. I aquest cap de setmana, l’equip de Xavi Grau rebrà el líder, el Sant Nicolau.

I definitivament, aquest cap de setmana no ens han provat els aires del Montseny. El Sant Celoni s’ha imposat als dos partits que els equips Sènior B (masculí i femení) hem jugat contra el club del Vallès Oriental. En el cas dels nois (75-68), l’equip de Quim Solà i Oriol Suau han perdut la imbatibilitat per bé que segueixen líders. En noies (40-53) l’equip d’en Sélop i l’Alexis no va poder mantenir l’avantatge que havia obtingut durant la primera part.

També ha perdut la imbatibilitat el Sots-25 de l’Emilio Arce. No van poder contra l’Alella (53-65) tot i que encara comparteixen la primera posició amb l’equip del Maresme. El Sots-21-A masculí, va perdre(63-59) contra Escolapis Sarrià i ha cedit el lideratge.

El cap de setmana que ve més bàsquet, a l’última jornada abans de l’aturada de Nadal.