Notícia

Jornada d'anotacions

Jornada d'anotacions

Yon Pérez (Júnior B) va anotar 46 punts mentre que Jan Coderch (Júnior A) amb 27 i Marcel Calero (Sots21 A) amb 25. En apartat femení, les jugadores del Sènior A, Anna Calàbria i Sara Pascasi amb 20 punts cada una i Mariona Iserte amb 22, van ser les més destacades.

La jornada setmanal ens va donar l'enorme partidàs entre el Júnior B masculí al camp del Girona. Un duel que es va allargar fins a la tercera pròrroga. L’alt desencert a la línia de tirs lliures va fer que l’equip de l’Emilio Arce no pogués sumar la tercera victòria. Tot i la derrota, la mostra de millora del conjunt va ser evident.

D’altra banda, el Pre-Infantil A femení d’en Pol Alemany i la Sofia Casado van caure per la mínima al Casagemes-Albert Esteve contra un Sabadell que a l’anada els havia guanyat de 42 punts. La bona imatge denota el seguiment de la línia ascendent de les últimes setmanes.

Els dos nostres Sèniors masculins van aconseguir sumar a domicili en camps complicats. La victòria dels nois d'en Xavi Grau els col·loca a la part alta. En canvi, el Sènior B va suar per aconseguir un triomf que els dona un avantatge de dos partits respecte al segon classificat.

En quant als primers equips femenins, el Sènior A va emportar-se la victòria en un duel molt important contra el CB SAPS gràcies a un últim quart extraordinari, mentre que el Sènior B va caure en el derbi contra la Penya on el desànim de l’últim quart va fer eixamplar el marcador.

El Sots 21 A d'en Pepe Espinar i en Sergio Ortilles van derrotar al sempre difícil Grup Barna gràcies a un treball conjunt i els col·loca líders.

El Sots 25 masculí va tornar a sumar un triomf gràcies a un segon i tercer quart molt defensiu i el Sots 21 d'en Jofre i Rafa Gómez també van guanyar en un partit controlat en línies generals, tant en defensa com en atac.

Per últim, el Pre-Infantil B fem de la Marina Boza i la Sara Lario van perdre contra el Bufalà i, posteriorment, el Júnior A masc d'en Joan Garí i en Miki Fradera van arrasar en un partit molt dominat des del primer minut.