Notícia

Aturada de totes les activitats

Aturada de totes les activitats

En compliment de les últimes mesures aprovades pel govern, l'Associació Esportiva Minguella suspèn totes les activitats esportives fins que s'autoritzi l'obertura dels centres esportius i la represa dels entrenaments.

Seguirem també pendents de les directrius que marqui la Federació Catalana de Basquetbol pel que fa a l'inici de les competicions, de moment, ajornades fins el 14-15 de novembre en funció de la situació sanitària. El període d'inactivitat el tindrem en compte en les pròximes quotes.

Des de l'AEM entenem que cal contribuir en aquest moment a fer possible l'aturada social que se'ns demana a partir del gran creixement dels contagis.

Reclamem igualment que es tingui en compte l'esforç personal i econòmic que hem fet els clubs per adequar les nostres activitats als protocols anti-Covid i fer de la pràctica del bàsquet un entorn segur. I que també es posi en valor el grau de compromís dels coordinadors, entrenadors i esportistes i la responsabilitat que han demostrat les famílies per complir tot allò que els hem demanat. Desitgem tot l'encert per revertir la pandèmia i que aviat ens podem tornar a veure a les pistes.

Badalona, 29 d’octubre 2020

La Junta Directiva