Notícia

El PreInfantil A masculí al Torneig de Parets

El PreInfantil A masculí al Torneig de Parets

El preinfantil A masculí ha participat aquest cap de setmana al XIII torneig Vila de Parets, organitzat pel  Club Bàsquet Parets. L'equip estava enquadrat al grup 2 conjuntament amb el C.B. Hospitalet, el Manyanet Molins, el C.N. Sabadell i el EASO.

El primer partit ha estat contra el C.B. Hospitalet amb resultat final de 42-57 a favor d'ells. El segon partit, contra C.N. Sabadell, també ha acabat amb derrota per 46-56.

Ja a la segona jornada del torneig, hem jugat contra EASO (victòria 54-52), contra Manyanet Molins (victòria 54-52) i Cerdanyola (derrota 55-86). A la tercera i última jornada hem jugat contra EASO (derrota 45-55)

Ha estat un gran torneig i volem donar les gràcies a l’organització pel tracte rebut i aquests dies que hem passat amb ells. Per part nostra valorem moltíssim la gran experiència que representa un torneig com aquest, contra rivals forts que castiguen tots els errors i ens demostren que, davant la diferència de físic, competim sempre i quan estiguem disposats a fer-ho.