Notícia

El Cadet A femení guanya la Penya i confirma la segona posició

El Cadet A femení guanya la Penya i confirma la segona posició

El conjunt de Dani Hernández, que competeix a la categoria Interterritorial, va ser superior durant tot el partit, sabent jugar millor el tram final. Amb la victòria es mantenen segones a la classificació, darrere el Barça. Aquest cap de setmana disputaran una jornada clau contra a la pista del Sant Sadurní (terceres), ja que en cas de victòria, es posarien dues victòries per sobre.

Els altres dos equips de l’entitat, que juguen a Interterritorial, victòria de l’Infantil A femení a la pista del Reus i derrota del Júnior A masculí, a la pròrroga contra l’UBSA.

Cara i creu pels nostres primers equips. Els dos Sèniors masculins van aconseguir importants victòries. L’A va guanyar al camp de l’AESE per sumar el segon triomf consecutiu i afrontar amb confiança l’últim tram de temporada. El B va fer uns últims minuts magnífics per realitzar un parcial de 0-13 i continuar a les places d’ascens. La creu, els Sèniors femenins. L’A va notar les baixes i jugadores tocades en caure contra l’Espanyol mentre el B va perdre en un final molt ajustat contra el Montgat.

Destacar les victòries del dos PreInfantils de l’entitat -masculí contra el Viladecans i femení contra l’Esparreguera- i es consoliden líders en solitari dels respectius grups.

Mencionar els triomfs dels PreMinis A i B contra el Sitges i l’Argentona, la victòria important de l’Infantil B femení a la pista del Montgat i la del PreMini femení al camp de la Vallalta.

Aquest cap de setmana, dissabte a les 19:15h, el Sènior A masculí juga al Casagemes-Albert Esteve contra el Ciutat Vella, rival directe que també lluita per sortir de la zona de baix.