Notícia

El Cadet A femení lluita fins al final contra el Barça

El Cadet A femení lluita fins al final contra el Barça

L’equip de Dani Hernández i Sélop van aguantar a les líders fins la mitja part, en què després van imposar la superioritat global. Tot i la derrota, l’esforç i sacrifici van ser el gran premi del partit, i continuen segones a la classificació.

El Sènior A masculí va caure a la pista de l’UE Mataró, en un partit disputat fins al final. Les baixes de David Ribó i Sergi Ors van condicionar la rotació, que s’hi va sumar la lesió d’Albert Navarro que estava realitzant un gran partit fins aleshores.

En canvi, el Sènior B va imposar-se de manera clara al derbi badaloní contra el Bufalà i continua en la lluita per les primeres places de la categoria. La millor noticia va ser el retorn a les pistes d’Oriol Estruch, lesionat.

El Sènior B femení va caure contra el Masnou en un partit en que l’inici del matx va ser clau. L’aspecte positiu va ser la reacció de l’equip en els moments més complicats.

Important les victòries del Júnior A masculí a la pista del Sant Joan Despí i la del Júnior B femení contra el Masnou.

Aquest cap de setmana ja tornen les competicions de la resta dels equips de l’entitat.

Recordar i animar l’assistència pel partit, trascendental, que juga el nostre Sènior A masculí aquest dissabte a les 19.30h al Casagemes-Albert Esteve davant el Santa Coloma.

Per últim, i si el temps ho permet, els de 1er d’Escola de Bàsquet disputaran jornada aquest diumenge a la Plaça del Gas.