Notícia

El Sènior A femení i el Sènior B masculí són de Primera Catalana; El Sènior A masculí a una victòria de ser equip de Copa Catalunya

El Sènior A femení i el Sènior B masculí són de Primera Catalana; El Sènior A masculí a una victòria de ser equip de Copa Catalunya

Les noies de la Jessi Garcia, Sergio Díaz i Cristina Vives van derrotar de manera aplastant al Femení Maresme i conclouen una fase d’ascens impecable. D’altra banda, els nois d’en Quim Solà i l’Oriol Suau van assaltar Ausiàs March per derrotar al Sant Andreu i segellar un ascens merescut.

El Sènior A d’en Xavi Grau i l’Emilio Arce van guanyar a Samà Vilanova i es jugaran l’ascens a Copa aquest dissabte al camp de la Salle Manresa: un partit a caixa o faixa.

El Sènior B femení va caure al Casagemes-Albert Esteve contra el Martinenc en un partit molt ajustat, destacant la millora en el joc i, sobretot, en l’actitud a pista.

A part de les alegries dels Sèniors, cal felicitar tots els equips que han estat campions de lliga. Pel que fa a categories femenines: el Pre-Mini de l’Albert Panal i l’Oriol Sindreu, el Mini A de l’Alicia De la Fuente i l’Àlex Caus. I, respecte al masculí: el Pre-Mini A d’en Ferran Pursals i Pol Grané, el Pre-Infantil A de l’Anna Calàbria i en Guillem Garcia-Nieto i el Cadet C de l’Oriol Calvo i la Marina Boza.

Per si no fos prou, el Cadet A femení de l’Arnau Vila i l’Anna Calàbria i, el Júnior A masculí d’en Joan Garí i en Miki Fradera s’han classificat per a les fases finals de les seves respectives lligues.

L’escola de bàsquet també ha tingut un paper molt important aquesta setmana. L’equip de 2n Blanc, entrenat per l’Anna Grau i en Yon Pérez, es va proclamar campió de la Copa BBB. L’altre equip de 2n, el blau, també va participar-hi.