Notícies

Molts ànims als lesionats del Sènior A
Competició
Molts ànims als lesionats del Sènior A

Fa temps que no poden jugar però no fallen mai a la banqueta animant als companys: Xavier Franquesa i Sergi Rourera (lligaments creuats) i Carlos Pardillos (lesió al turmell i amb problemes d'esquena). Ho porten amb molt d'ànim mentre pateixen cada setmana al costat del nostre primer equip de nois. Es mereixen un aplaudiment mentre esperem tornar-los a veure en plena forma. Com també a la resta de jugadors i jugadores de l'AEM que han hagut d'aturar la temporada per lesió. Ànim cracks!!

Convocatòria Assemblea general ordinària 2018-19
L'Associació
Convocatòria Assemblea general ordinària 2018-19

Queda convocada l'assemblea general ordinària pel dia 7 de febrer de 2019.

Veure detalls de la convocatòria a enllaç relacionat.

El Mini femení ha jugat el Torneig de Pineda
Activitats
El Mini femení ha jugat el Torneig de Pineda

Les noies que entrenen Lídia Pevidal i Dani Hernández han jugat aquest dissabte el 14è Memorial Josep Aragonès de Minibàsquet al pavelló Nino Buscató de Pineda de Mar. Al primer partit van perdre de 4 punts contra el C.B. Blanes. El segon va ser contra les amfitriones, la U.E.R. Pineda de Mar. I aquest el van guanyar, d'un punt, després de dues disputadíssimes pròrrogues. També hi va haver un concurs de tir, on les "minguelleres" van quedar segones d'entre sis equips, tant masculins com femenins. Enhorabona a l'equip i gràcies a la Unió Esportiva Recreativa Pineda per l'organització. 

Un Nadal divertit a Casagemes
Activitats
Un Nadal divertit a Casagemes

El campus de Nadal i Christmas Day de tecnificació han omplert Casagemes de bàsquet i diversió la setmana de Nadal. Amb la col.laboració de molts dels nostres entrenadors i entrenadores. Als matins, una vintena de nens i nenes van disfrutar del joc amb totes les activitats del campus amb Alícia de la Fuente. A la tarda, vint-i-quatre jugadors de pre-infantil, infantil i cadet van millorar la seva tècnica individual a través de la tecnificació que va dirigir en Jaume Sala. Van fer exercicis de bot, de canvi de mà, atac a cistella "step back", i exercicis amb la màquina de tir. Van acabar amb un campionat tres per tres que va guanyar l'equip format per Nil Camps, Ulyses Forte i Pau Escobar. Cadascú se'n va endur una dessuadora gentilesa de SCORE. Una bona manera de mantenir la forma de cara a la represa de la competició d'aquí a no res. 

Balanç a Nadal: 5 equips han guanyat les pre-lligues i 2 són líders als seus campionats
Competició
Balanç a Nadal: 5 equips han guanyat les pre-lligues i 2 són líders als seus campionats

Bon balanç esportiu arribats a Nadal. 5 equips de la Minguella han quedat primers a les seves respectives fases prèvies.

En nois: el Mini B, entrenat per Pau Navarro i Pol Grané; i el Pre-Infantil, dirigit per Anna Calàbria i Guillem García Nieto. En noies: l'Infantil, de Laura Roger i Sergi Toledo, el Pre-Infantil B, dirigit per Núría Garí i Jodi Brossa; i el Mini, entrenat per Lídia Pevidal i Dani Hernández.  I dos equips masculins són líders als seus campionats regulars: el Sots 21 B, que entrenen Marc Minguella i Jordi Rubiralta; i el Júnior B, que dirigeixen Gonzalo Fernández i Jofre Gómez.

Els felicitem. I encoratgem a tots els nostres equips perquè segueixin gaudint el bàsquet durant tot el 2019. 

Bon Nadal entrenadors 2018
Activitats
Bon Nadal entrenadors 2018

Cinquena entrega del “Bon Nadal, Entrenadors!“ els vídeos amb què les plantilles dels equips de la Minguella feliciten les festes als seus entrenadors i entrenadores. L’estrena va ser al sopar de Nadal amb tot l’equip tècnic dijous, passat, dia 13. I va ser molt aplaudit. Gràcies, un any més, a tots els delegats i delegades que ho heu fet possible.