Cròniques Infantil A femení

CB Montpedrós 30 - AE Minguella 52

09-03-2020

Partit important per a nosaltres, que ens donava possibilitats d'estar entre els quatre equips millors de la nostra lliga.

Pressionant tota la pista en defensa, movent la pilota ràpid, agafant rebots i fent línies de passada... Ens ha permès fer un bon partit.

L'únic a destacar és que ens hi hem de fixar abans de donar passades. Perdem moltes oportunitats d'atacar i de ficar bàsquet per donar un passada que no tocava.

També hem de millorar molt els tirs lliures. Avui hem fet 5/20 i en altres partits encara pitjor. Ja no sabem què fer amb ells. Jo crec que és falta de concentració.

Avui hem seguit els pilars fonamentals i això s'ha notat a l'hora de jugar: esforç, actitud, intensitat i les nostres ganes. Però he de dir que en alguns moments ens ha faltat una mica de concentració.

Encara que el dijous no es va entrenar molt bé, estem bastant satisfetes de com s'ha treballat al partit!

A seguir treballant noies!

Crònica escrita per la jugadora Laia Rio  

AE Minguella 54 - Bàsquet SAFA Claror 57

02-03-2020

Partit molt intens amb actitud i moltes ganes.

Ha estat un partit molt igualat. Comencem apretant tota la pista en defensa, però fallant moltes entrades i tirs de sota la cistella, en canvi anotem molts triples (en total 9) que fan que recuperem les entrades fallades. També fallem molt en tirs lliures. En aquest partit s'ha lluitat molt però també hem tinguts alts i baixos en alguns quarts però en general molt bé.

Les rivals han fet molt punts perquè nosaltres no em fet gaire bé el balanç i això ens ha perjudicat molt i ens han fet molts punts.

En resum ha estat un partit molt intens i cansat però s'ha lluitat molt i ens hem esforçat molt. A seguir lluitant.

Crònica escrita per la jugadora Lola Soler  

Descansa

24-02-2020

AE Minguella 50 - Bàsquet Molins 55

17-02-2020

Sortim intenses al primer quart anotant i intentant fer la millor defensa possible permetent-nos acabar el quart guanyant. Al segon quart baixem ritme de la defensa i ens costa més moure pilota en estàtic i això fa que ens igualin el resultat.

La resta del partit s'ha anat competint anotant entrades i tirs lliures, remuntant una mica però no prou per a guanyar, acabem perdent de 5 punts amb bones sensacions però també dolentes.

Crònica escrita per la jugadora Júlia Armengol

AD Torreforta 61 - AE Minguella 58

10-02-2020

Després d’una bona setmana d'entrenaments, ha estat un partit on s'ha començat amb molt bona intensitat, ganes i esforç.

Les nostres jugadores van competir durant tot el partit.

El partit ha consistit en una defensa molt activa i un atac amb poc encert, sobretot en tirs lliures.

Tot i haver fallat molt en atac, ha estat un bon atac on les jugadores entraven fortes cap a cistella, fins i tot algun cop s'ha atacat des del poste baix.

Durant tot el partit s'ha anat pel davant, a excepció dels dos últims quarts on degut a l'accentuació del poc encert i també de la decaiguda de la intensitat. Tot això ha fet que l'equip competís fins l'últim minut.

Al final s'ha acabat perdent el partit, però amb bones sensacions de treball i esforç.

Crònica escrita per la jugadora Clàudia Méndez

AEC Collblanc 53 - AE Minguella 39

03-02-2020

En aquest partit ens han vingut a ajudar l'Anna Navarro i la Berta Dux-Santoy.

Hem tingut un mal començament de partit però a mesura que ha anat passant hem anat millorant. Aquest partit ens ha costat entrar la pilota per l'anella ja que la primera cistella ha entrat al 3r quart. A partir d'aquell moment hem anat millorant en l'atac movent més la pilota i generant més situacions cap a la cistella. Per part de la defensa s'hauria de millorar a l'hora de bloquejar al rebot ja que hem donat segones i terceres opcions a l'equip contrari per tirar i també ens ha faltat intensitat.

Pel proper partit hauríem de millorar alguns aspectes com: la intensitat, l'actitud, el balanç defensiu ja que molts punts ens els van fer a causa de que no el vam defensar bé i sobretot hem de creure que el que volem es pot aconseguir treballant al màxim i esforçant-nos.

Crònica escrita per la jugadora Abril Palau.

AE Minguella 51 - CB Montpedrós 43

27-01-2020

Partit on als primers quarts no han sigut gaire intensos, amb falta d'actitud i concentració, fluixes en defensa i de ganes. Al 3r quart vam començar a reaccionar tot i que al 4t vam tornar a estar fluixes.

A la segona part va ser quan vam reaccionar i vam començar a fer les coses una mica millor.

Va ser un partit molt igualat tot i que al final va ser quan les coses van començar sortir bé i vam agafar una mica d'avantatge per acabar guanyant el partit.

Bàsquet Safa Claror 69 - AE Minguella 38

20-01-2020

Partit difícil, començament intens, motivades força bé, però a mesura que ha anat passant el partit hem afluixat defensivament i en l'atac.

En l'atac hem començat bastant bé, un bon moviment de pilota i no baixant el ritme .Però hem perdut algunes pilotes, hem fallat bastantes entrades i no hem estat al cent per cent.

En defensa hem començat bé no baixant el ritme i hem tret algunes pilotes de l'altre equip, però a mesura que anava passant el partit no defensàvem correctament, perquè en algun moment del partit a la defensora la deixàvem sola i entrava a cistella sense cap ajuda.

Resumint, hem de seguir treballant i millorar. Nosaltres podem. A seguir noies !!!

Crònica escrita per la jugadora Jana Vidiella

Descansa

23-12-2019

CB Montpedrós 39 - AE Minguella 57

16-12-2019

AE Minguella 57 - CB Sant Josep Obrer 36

02-12-2019

Partit jugat de manera no gaire intensa, on no s'ha assolit el nostre objectiu que era jugar amb ganes i bona actitud els 40 minuts del partit.

Cinquena victòria consecutiva. Malgrat el nostre resultat, no ens ha servit per aconseguir els nostres objectius que havíem treballat als entrenaments. Molt bona setmana d'entrenaments on practiquem conceptes nous, però per falta de concentració no hem pogut aplicar-ho a pista. Hem perdut una oportunitat de posar-ho en pràctica, ja que el rival era inferior. La falta d'intensitat ens ha portat a un partit lent i avorrit, respecte la setmana passada. A pista la defensa no era gaire forta, ja que ens han anotat moltes entrades fàcils.

En atac hem millorat el moviment de pilota. Cal polir el rebot i el balanç.

Aprenem dels errors del partit i seguim igual que aquesta setmana d'entrenaments.

A seguir noies! 

Crònica escrita per la jugadora Jana Batuecas 

AE Minguella 71 - AEC Collblanc 47

25-11-2019

Partit intens on s’ha competit durant els 40 minuts.

Apretant en defensa, bloquejant el rebot, realitzant un bon moviment de pilota, robant pilotes i sobretot no baixant el ritme. Complint els nostres 5 pilars fonamentals: ganes, concentració, esforç, intensitat i actitud.

En atac, hem anotat tirs desde fora, tirs lliures i hem fet una bona presa de decisions, que ens ha permès anotar en constància durant tot el partit, cosa la qual ens ha ajudat a anar guanyant desde el tercer quart fins al final.

Hem millorat la nostra setmana d'entrenaments respecte a les últimes, i això s’ha reflectit durant el partit. Durant la setmana hem treballat les ajudes cosa que ens ha sortir força bé durant el partit.

En resum, una setmana amb bona actitud i predisposició que es reflecteix en joc i actitud al partit.

El bàsquet és un esport de dinàmiques. Vam començar la temporada amb dues derrotes i amb una molt millorable actitud i defensa. Els últims partits s'ha aconseguit canviar la dinàmica de l'equip i ara les coses comencen a sortir millor. Ens ha costat aconseguir-ho, per tant hem de seguir i intentar allargar-la el màxim temps possible, començant per la 4, i acabant per la 20, treballant entrenament rera entrenament.

A seguir treballant i no baixar el ritme.
A seguir noies!  

Crònica escrita per la jugadora Janna Gavaldà

CB Sant Pere 41 - AE Minguella 58

18-11-2019

Partit intens on hem sortit amb actitud i ganes quasi tot el partit. Apretant en defensa tota la pista, agafant bastants rebots, movent la pilota ràpid, recuperant pilotes… Ens ha permès anar guanyant tota l’estona.

La primera part ha funcionat bé, només a resaltar que el tercer y el quart quart han estat menys intensos que els altres. A la segona part tots els quarts han estat bastant bé i a l'altura gràcies a la nostra intensitat, la nostra concentració, i el més important, les nostres ganes.

He de dir que la setmana no ha anat gens bé a nivell d’entrenaments. La veritat és que ha sigut de les pitjors setmanes entrenades. No estàvem concentrades i cap de nosaltres posava ganes i esforç a la pista


En resum, encara que la setmana no ha estat fàcil, s’ha jugat molt bé. Espero que aquest partit ens hagi servit per fer un punt i a part i començar un altre cop amb una nova actitud.

A seguir millorant noies!!  

Crònica escrita per la jugadora Laia Rio.

Descansa

11-11-2019

Descansa

04-11-2019

AE Minguella 49 - CB Montpedrós 30

28-10-2019

Partit molt intens on sortim amb actitud i ganes a la primera part més que la segona, apretant tota la pista en defensa, recuperant pilotes i gràcies a això, anotant fàcilment.

A la segona part ens relaxem i baixem el ritme. Llavors comencem a fallar, no anotem tants punts, no apretem tant en defensa, perdem pilotes tontes però aconseguim mantenir l'avantatge de la primera part.

Continuem fallant molts tirs lliures i bàsquets soles de sota la cistella cosa que hem de millorar. 

Aquesta setmana s'ha entrenat amb millor intensitat, actitud, ganes i esforç que altres setmanes i s'ha notat a la pista. A seguir treballant.

Crònica redactada per la jugadora Lola Soler.

CB Sant Josep Obrer 24 - AE Minguella 48

21-10-2019

AEC Collblanc 45 - AE Minguella 41

14-10-2019

AE Minguella 57 - CB Sant Pere 58

07-10-2019