Cròniques Infantil A femení

CB Sant Pere 41 - AE Minguella 58

18-11-2019

Partit intens on hem sortit amb actitud i ganes quasi tot el partit. Apretant en defensa tota la pista, agafant bastants rebots, movent la pilota ràpid, recuperant pilotes… Ens ha permès anar guanyant tota l’estona.

La primera part ha funcionat bé, només a resaltar que el tercer y el quart quart han estat menys intensos que els altres. A la segona part tots els quarts han estat bastant bé i a l'altura gràcies a la nostra intensitat, la nostra concentració, i el més important, les nostres ganes.

He de dir que la setmana no ha anat gens bé a nivell d’entrenaments. La veritat és que ha sigut de les pitjors setmanes entrenades. No estàvem concentrades i cap de nosaltres posava ganes i esforç a la pista


En resum, encara que la setmana no ha estat fàcil, s’ha jugat molt bé. Espero que aquest partit ens hagi servit per fer un punt i a part i començar un altre cop amb una nova actitud.

A seguir millorant noies!!  

Crònica escrita per la jugadora Laia Rio.

Descansa

11-11-2019

Descansa

04-11-2019

AE Minguella 49 - CB Montpedrós 30

28-10-2019

Partit molt intens on sortim amb actitud i ganes a la primera part més que la segona, apretant tota la pista en defensa, recuperant pilotes i gràcies a això, anotant fàcilment.

A la segona part ens relaxem i baixem el ritme. Llavors comencem a fallar, no anotem tants punts, no apretem tant en defensa, perdem pilotes tontes però aconseguim mantenir l'avantatge de la primera part.

Continuem fallant molts tirs lliures i bàsquets soles de sota la cistella cosa que hem de millorar. 

Aquesta setmana s'ha entrenat amb millor intensitat, actitud, ganes i esforç que altres setmanes i s'ha notat a la pista. A seguir treballant.

Crònica redactada per la jugadora Lola Soler.

CB Sant Josep Obrer 24 - AE Minguella 48

21-10-2019

AEC Collblanc 45 - AE Minguella 41

14-10-2019

AE Minguella 57 - CB Sant Pere 58

07-10-2019