Cròniques Mini B masculí

AE Mireia 74 - AE Minguella 60

09-03-2020

Acabem la primera volta no de la millor manera ja que fem el nostre pitjor partit de la temporada en tots els aspectes.

En cap moment del partit vam ser capaços de fer el nostre joc, d'imposar el nostre ritme i de ser intensos tant en atac com en defensa.

L’actitud i les ganes van ser nefastes i això ens va portar a perdre moltes pilotes degut a males passades i a fallar cistelles sols.

En els últims períodes la nostra passivitat en defensa els permetia finalitzar sols a cistella i augmentar la diferència.

Ara toca, seguir treballant i treure d’una vegada l’esperit competidor. Deixem anar molts partits on realment podem treballar i treure’l per falta de maduresa.  

AE Minguella 90 - CB Mollet 60

02-03-2020

 

Tenim un gran problema de conformisme, mai volem anar a més.

Primera part formidable de tot l'equip amb un gran joc vistós i una intensitat en defensa que és la que proposem sempre.

Això sí, la segona part quan intentem introduir elements nous que estem treballant a poc a poc, ens col·lapsem i no sabem què fer. Perdem tot allò que vam fer bé durant la primera part i per un tema de relaxació perdem el 7è i 8è quart pensant que està tot fet.

Hem de seguir treballant per volen anar a més i que no ens passin aquestes coses perquè en partits de tu a tu ens pot passar factura.

A poc a poc anem creixent i entenent millor allò que volem.

CB Parets 67 - AE Minguella 51

24-02-2020

Va ser un partit molt de tu a tu fins el 6è quart que després cada pilota perduda o cistella fallada ens passava factura. Vam sortir amb un nivell d'intensitat bo però mica en mica el vam anar perdent ja que l’equip rival va començar a augmentar la seva duresa en el joc i nosaltres només fèiem que cometre errors per falta de concentració i ganes.

En cap moment vam saber fer el nostre joc, semblava que haguéssim tornat al principi de temporada. A la mitja part amb un -10 en el marcador donem un toc d’atenció que va donar una reacció a l’equip i es va posar a 2 punts, gràcies a començar a fer tot el que anem treballant. Però, un altre cop un seguit d’errors i una màxima passivitat va fer que deixéssim marxar a l’altre equip agafant una diferència de 20 punts. Tot i fer els nostres dos pitjors quarts, a l’últim quart intentem maquillar el resultat fins on podem.

Cal que traiem l’esperit competidor per partits com aquests ja que tècnicament som millors, però per físic i maduresa ens tirem enrrere.

Seguim treballant aquests aspectes per anar creixent a poc a poc.  

Ajornat

17-02-2020

Bufalà 31 - AE Minguella 81

10-02-2020

Molt bon partit per part nostra. Podríem dir que el millor.

En defensa vam ser capaços de defensar tota la pista, amb molt pocs moments de relaxació. En atac vam ser capaços d'anotar amb gran facilitat (gràcies a la bona pressió en defensa). El nostre millor aspecte però va ser el joc amb un bot per jugador, que va ser de gran qualitat respecte a la setmana passada, i amb el que vam treballar molt bé el passar i tallar.

Ara només hem de seguir!  

AE Minguella 104 - CB La Roca 54

03-02-2020

Bona setmana d'entrenaments que es reflecteix.

Partit marcat per dues cares per part nostra.

La nostra primera part, a nivell d'intensitat, d'encert i de concentració va ser excel·lent. No permetíem bàsquets fàcils, apretàvem les línies cosa que ens permetia robar pilotes i anotar amb facilitat. Quan jugàvem amb estàtic trobàvem ràpid solucions ja que portem setmanes treballant el passar i tallar, cosa que poc a poc es va veient.

Aquesta dinàmica ens va permetre provar de jugar tota la segona part amb un bot per jugador. Allà va ser on vam ensenyar la nostre altra cara, no sabíem com jugar, perdíem moltes pilotes per passes precipitats i el rival ens anotava amb molta facilitat. Nosaltres només aconseguíem anotar al contraatac i el nostre bàsquet en estàtic va ser nefast. S'ha de dir que ho havíem practicat poques vegades però tot i així hem de seguir treballant aquest aspecte de joc.

Seguim creixent!!  

Gramenet BC 62 - AE Minguella 60

27-01-2020

Partit marcat per les baixes i la setmana estranya de tan sols fer un entrenament.

Aquest dissabte érem 9 jugadors amb l'ajuda de dos jugadors del mini C. Tot i així vam sortir bé, trobant accions fàcils en atac que ens permetien anotar fàcil, i en defensa no gaire actius però controlant el rebot que ja és important contra un rival d'un any més i físicament superior. 

Al 5e quart tot va canviar. La nostra passivitat en defensa va ser mortal i la poca duresa que teníem en atac ens complicava anotar. En el 6e quart va seguir la mateixa tònica i va ser en aquests dos quarts on el Gramenet ens va guanyar el partit, ja que després vam despertar però ja va ser tard. Tot i així vam tenir dos tirs lliures fallats, on vam agafar el rebot i vam llençar, que no van entrar i podríem haver forçat la pròrroga.

Ara toca recuperar jugadors i seguir treballant. Poc a poc anem creixent!  

AE Minguella 96 - UB Sant Adrià Blau 77

20-01-2020

Partit complicat després d’estar 2-3 setmanes sense competir.

Tret d’això vam fer un partit molt seriós per part nostre, on vam anar de menys a més.

Durant tot el partit vam ser capaços de treballar els conceptes que portàvem treballant des de principi de temporada i els quals vam començar a a introduir aquestes dues setmanes d'entrenament.
Per la part defensiva, tret de certes jugades vam estar molt bé, ja que sabíem a qui defensàvem i en el 1x1 estàvem molt actius. Cal destacar que era un rival un any més gran que nosaltres i físicament molt superior.

Vam estar tot el partit concentrats i fent la feina que tocava. Al final de partit vam saber controlar el partit molt bé i això ens va donar aquesta victòria tan àmplia.

Aquest és el camí. Seguim treballant!  

A Bàsquet Bufalà 95 - AE Minguella 108

23-12-2019

Partit on vam sortir molt adormits sense demostrar res del que havíem treballat. Mica en mica vam començar a entrar en el partit, ja que vam fer les coses bé.

Una molt bona defensa va fer que recuperéssim pilotes i anotéssim bàsquets fàcils, tot i que era una pista petita i no podíem córrer molt.

Primera fase acabada amb bona nota. Els objectius s’han complert.

Encarem la segona fase amb les idees clares i sabent que hem de fer un pas més per seguir creixent.  

Descansa

16-12-2019

CB Sant Josep 89 - AE Minguella 61

02-12-2019

Partit on vam anar de menys a més.

Sabíem que seria un rival complicat ja que eren d'un any més i físicament eren superiors a nosaltres.

Tot això però, no és excusa. Vam sortir adormits, i en el segon quart va ser on més es va notar, degut a que ens van fer un parcial que sentencien el partit. A partir d’aquí vam anar tot el partit a remolc sense tenir cap opció.

Vam anar a per objectius petits i poc a poc anàvem deixant anar algun detall treballat durant la setmana. Tot i guanyant alguns quarts, en línies generals va ser un mal partit per part nostre.

Ara tenim dues setmanes de descans on seguirem treballant per assolir els objectius d’aquesta primera fase.

AE Sant Andreu Natzaret 45 - AE Minguella 74

25-11-2019

Resultat enganyós, molt mal partit en línies generals. El resultat a Casagemes de +50 ens va fer sortir a mig gas i totalment fora del partit mentalment. Semblava que tota la feina feta fins ara se'ns hagués oblidat.

En defensa vam cometre molts errors i això va donar-li vida a l’equip rival ja que anotava còmodament.

En atac, un pèl desordenats ja que buscàvem un tir exterior sense circular la pilota, gairebé a la primera passada.

Només vam entrar dins del partit en el 7è quart, on va ser l’únic moment que vam fer el que demanàvem (posar en joc el que estem treballant). La resta del partit estàvem completament fora. Degut a aquests errors vam poder treure el partit gràcies a la superioritat nostra.

Hem de seguir treballant i no conformar-nos perquè això amb un altre partit ens pot passar factura. Hem de tenir actitud i ganes des del principi fins al final.

Seguim nois!!  

AE Minguella 69 - AE Badalonès 76

18-11-2019

Partit on a priori era complicat ja que ells no havien perdut cap partit i en el que al seu camp vam perdre de 45.

Hem sortit molt concentrats, tenint clares les idees, sobretot en defensa que ens ha fet anar per davant en el marcador fins els 6è quart. Els dos últims quarts però, ells van estar molt encertats i petites males decisions nostres i alguns nervis pel mig van ser el punt diferencial en la derrota.

Molt contents amb la dinàmica que portem, bona actitud i joc col•lectiu. Molt bon partit després d'una gran setmana d'entrenaments. Poc a poc es va veient el treball per anar complint els objectius. Seguim creixent!  

AE Minguella 96 - Bàsquet Bufalà 63

11-11-2019

 

Partit amb un resultat enganyós.

Vam sortir amb un nivell d'intensitat molt més baix del que demanem, a diferència del nostre rival que va sortir a totes i amb ganes de guanyar el partit. Moltes badades en defensa que ens van fer cometre alguns errors.

Quart a quart però, vam començar a despertar-nos i cada cop començàvem a arribar al nivell que podem donar i a fer les coses que demanàvem, a part de la nostra superioritat física que va ser un factor clau en certs aspectes.

Hem de seguir treballant per poder jugar tot el partit de la manera que ens surt tot més fluid, en equip.

Acabem la primera volta amb un balanç de 2/2. Contents perquè ja es comencen a veure coses que volem i sobretot amb ganes de millorar tot allò que ens segueix mancant.

Descansa

04-11-2019

Descansa

28-10-2019

AE Minguella 74 - CB Sant Josep C 91

21-10-2019

Molt bon partit tot i aquest resultat. Vam sortir alegres i descarats contra un equip un any més grans i físicament superior a nosaltres.

En atac érem valents i jugàvem al que volíem però en certs moments ens va fallar l'encert. En defensa sabíem a qui defensàvem però vam patir molt en el rebot, donant-li segones i terceres oportunitats al rival.

Una desconnexió total després d’un gran esforç durant tots els períodes anteriors, fa que el rival en el 7è quart passi per sobre nostre i ens condemni a arribar a aquest resultat tot i haver-hi una reacció a l’últim quart per part nostre.

Contents ja que poc a poc es va veient la feina que fem durant els entrenaments. Tot i així, encara ens queda molta feina a nivell de bàsquet i sobretot psicològic degut al canvi de nivell.

A seguir!  

AE Minguella 82 - AE Sant Andreu Nat 43

14-10-2019

 

Segon partit d’aquesta fase on l'enfrontàvem amb moltes ganes degut al desastre de l’anterior setmana.

En general vam observar que ja comencem a tenir unes pinzellades del què volem i per això vam fer un gran partit ofensivament i defensivament.

Gràcies a una bona primera part poden còrrer al contraatac amb passes i anotant fàcil, vam poder agafar una distància còmoda fins al final de partit.

En defensa, destacar el canvi que hi ha hagut en tan sols una setmana. Molt més ordenats i cadascú al seu, acompanyats d’una intensitat elevada que ens va permetre robar pilotes a primeres línies.

Contents pel canvi d’actitud, aquest és el camí. Tot i això ens queda molt de treball!!

AE Badalonès 89 - AE Minguella 45

07-10-2019

Primer partit de la fase prèvia.

Veníem d’una setmana difícil degut a les colònies de l’escola i tan sols havíem entrenat un dia. Això es va reflectir a la pista a nivell de cansament tant físic com mental.

Partit en una pista gran que per nosaltres és un punt negatiu ja que l’esforç és el doble. Era una categoria nova, on la concentració, la intensitat, l'agressivitat i les ganes són més grans. En aquest partit nosaltres no vam tindre res d’això ja que un mal inici ens va portar a remolc tot el partit.

Tot i això, en atac vam poder començar a veure petites pinzellades del que volem assolir i per tant un aspecte molt positiu per part nostra. En canvi, en defensa vam ser molt permissius, no sabíem a qui defensàvem i anàvem tots a la pilota.

Primera presa de contacte on hem pogut veure coses positives i negatives. Ara ens queda adaptar-nos a aquest tipus de joc i sobretot treball, treball i treball.

Ànims nois, seguim que encara ens queda un camí molt llarg!