Cròniques Cadet A masculí

CB Adepaf Blanc 89 - AE Minguella 69

03-12-2018

Després de 2 períodes igualats i amb un percentatge de tir molt elevat, arribàvem a la mitja part 1 punt per sota en el marcador.

A la represa, baixava el nostre encert i la defensa seguia sent molt poc intensa. Fet que ens va condemnar a encaixar un important parcial en contra.

Setmana de descans que ens servirà per recuperar jugadors i encarar de la millor manera possible l’últim partit abans de les vacances de Nadal.

AUTOEXIGÈNCIA; ESFORÇ I RESPECTE!

AE Minguella 66 - Recanvis Gaudí CB Mollet 75

26-11-2018

L'esforç no es negocia.

Aquest cap de setmana ens visitava el Mollet. Un equip que com és habitual és físicament superior a nosaltres però no per això, ho és en totes les facetes del joc.

Fins a la mitja part els atacs brillaven molt per damunt de les defenses amb percentatges de tir realment elevats. Així doncs arribàvem a la mitja part amb un marcador de 47-43. Un cop iniciàvem els següents 20 minuts de partit, el Mollet plantejava una defensa zonal 2-3 que no aconseguiríem atacar de forma còmoda en tot el que restava de partit.

L'exigència de la lliga és màxima per a nosaltres i a més a més les nombroses baixes no ens ajuden. Necessitem estar al nostre màxim per a poder competir en cada minut.

Ànims nois!

AUTOEXIGÈNCIA; ESFORÇ I RESPECTE!

Sant Andreu Natzaret 48 - A.E. Minguella 62

19-11-2018

Els derbis sempre tenen quelcom que els fa especials. Moltes vegades en aquests casos és millor encarar el partit de la mateixa manera que encararies qualsevol altre, però el nervis de vegades ens fan jugar males passades.

No va ser un partit ni molt menys brillant, molt desencert i moltes pilotes perdudes no forçades.

L'experiència i el treball ens ajudaran a ser més forts en aquestes situacions.

Felicitats per la victòria equip!

AUTOEXIGÈNCIA, ESFORÇ I RESPECTE!

AE Minguella 39 - C Joventut Badalona B 69

12-11-2018

Plantejàvem el partit il·lusionats i amb l’ambició de competir contra un equip amb aspiracions diferents que les nostres a curt termini.

L'equip va donar la cara durant els 20 primers minuts, creant forces dificultats a la Penya.

Al pas per vestuaris vam remarcar el fet que qualsevol error era castigat immediatament pel rival, i per tant calia minimitzar-los en la mesura que fos possible. No ho vàrem aconseguir i la pèrdua de concentració i tensió en els primers minuts del tercer període ens van deixar sense opcions de poder competir fins el final.

Treball, treball i treball!

AUTOEXIGÈNCIA; ESFORÇ I RESPECTE!

Descansa

05-11-2018

AE Minguella 54 - CEB Girona 58

29-10-2018

Els detalls marquen la diferència i en aquest cas, et fan guanyar o perdre un partit.

TLL: 6 de 16...

Defensivament vam estar força sòlids. Tot i que seguim cometent errades greus en la nostra defensa de l'1x1.

Ofensivament no vàrem aconseguir treure avantatges en camp defensiu i un cop travessat el mig camp, l'alçada i envergadura dels jugadors del Girona ens dificultaven molt les coses.

Hem de creure en les nostres habilitats i fortaleses, i potenciar-les.

AUTOEXIGÈNCIA; ESFORÇ I RESPECTE!

UB Sant Adrià 59 - AE Minguella 51

22-10-2018

Poc solidaris...

Aquest dissabte visitàvem la difícil pista del Sant Adrià, un equip amb el qual vàrem jugar el primer amistós de pretemporada i la valoració a l'acabar havia sigut força positiva.

Tot i estar advertits que hauríem de treballar de valent i de forma constant per a poder competir, el nostre inici de partit no va estar a l'alçada del que ens exigeix a nosaltres aquesta competició.

No vàrem sortir amb l'ambició necessària i això ens va passar factura des de bon començament i ho vàrem seguir arrossegant durant els 40 minuts de partit.

Aquest cop els nostres defectes en el joc individual i col·lectiu es van accentuar. Treballar des de l'humilitat per a créixer com equip.

AUTOEXIGÈNCIA; ESFORÇ I RESPECTE!

AE Minguella 72 - CB La Vall d’en Bas 55

15-10-2018

Espessos...

Aquest cap de setmana no va ser el nostre millor partit però ens ha de servir per reflexionar i encarar els propers amb la màxima actitud positiva.

En els primers compassos de partit aconseguíem agafar un petit avantatge que mantindríem durant gairebé tota la resta de minuts.

Hem de ser solidaris amb el "passe".

Seguim!

AUTOEXIGÈNCIA; ESFORÇ I RESPECTE!

UE Gaudí Holmes Place A 76 - AE Minguella 64

08-10-2018

Actualment necessitem estar a nivells de joc i concentració molt elevats per a poder competir contra equips com el Gaudí. Això ho vàrem aconseguir durant 32 min. i després, fruit de l'esgotament, juguem un final de partit força caòtic.

El treball i l'exigència amb la qual fem aquest ens portaran a seguir creixent tant a nivell individual com col·lectiu.

Molts ànims David!

AUTOEXIGÈNCIA, ESFORÇ I RESPECTE!

AE Minguella 103 - Diagonal Mar Front Marítim Blau 57

01-10-2018

Per fi torna la competició!

Encaràvem el primer partit oficial amb moltes ganes i il·lusió. El treball de la pretemporada havia estat força bo i això ens donava una mica més de confiança.

El recorregut de l’equip és llarg i tot just l’acabem d’iniciar, hem de prendre consciència d’aquest fet i ser generosos en l’esforç per poder arribar a assolir els objectius.

Felicitats pel partit equip!

AUTOEXIGÈNCIA; ESFORÇ I RESPECTE!