Cròniques

AE Minguella 16 - CB Voltregà 29

21-05-2018

Últim partit de la fase regular que acabem amb victòria degut a que només han vingut 6 rivals.

Hem començat controlant el partit, però el cansament (degut a que hem tingut jugadores de colònies/ excursions aquesta setmana) i a males seleccions de tir ha permès que les noies del Voltregà entressin en el partit. Cal evitar la desconnexió i que gaudim en tot moment del joc.

Donem per acabada la fase regular que ens ha servit per tornar a aixecar els ànims de l'equip en un moment difícil després de la fase prèvia.

Acabem molt orgulloses de l'equip, del treball i les ganes de ser millors de les jugadores.

1,2,3 Minguella 

Bàsquet Sant Boi 58 - A.E. Minguella 42

14-05-2018

Des del primer moment les noies van sortir amb molt bona actitud, aguantant el ritme de les rivals.

Vam saber tancar el rebot i ens va permetre sortir al contraatac.

L'alt ritme de les rivals ens va passar factura a la segona part. Nosaltres vam baixar el ritme i el nostre balanç defensiu va facilitar al Sant Boi anotar al contraatac. Tot i això les noies van saber jugar 5 obertes amb paciència per poder trobar avantatges als talls per anotar fàcil. 

Tot i la intensitat del partit les noies van jugar amb una bona actitud lluitadora. A seguir treballant!! 

A.E. Minguella 66- Jesús Maria Sant Andreu 21

07-05-2018

Victòria de l'infantil femení en un partit on hem pogut gaudir i jugar tranquil·les malgrat el desencert en alguns moments del partit.

Ha estat un matx una mica encallat degut a la gran quantitat de faltes xiulades per l'àrbitre, però hem seguit concentrades fins al final. Avui hem notat que la nostra defensa s'ha endurit i això ens ha permès recuperar pilotes a primera línia; ara ens falta fer una millor lectura de les situacions de 2c1 i 3c2 per aconseguir treure alguna cosa positiva d'aquestes jugades.

Volem destacar la millora en el percentatge d'encert en els tirs lliures, que avui ha estat per sobre del 60% (malgrat que n'hi hagi hagut un parell d'anul·lats per haver trepitjat la línia). 

Descansa

30-04-2018

AECAM 61 - A.E. Minguella 59

23-04-2018

Bon partit contra el líder en el qual les noies han estat concentrades des del salt inicial fins al final del partit. Tot i el bon treball, no ens hem pogut endur la victòria.

Durant tot el partit, hem estat amb el marcador ajustat, però quan aconseguíem posar-nos per sobre en el marcador, males decisions en la lectura de joc, permetien a les rivals tornar-se a enganxar al partit. Hem de controlar el ritme del partit i saber quan cal pausar el joc i quan cal accelerar-lo; però evidentment, amb l'experiència les jugadores aniran aprenent a controlar aquests aspectes que també influeixen molt en el joc.

Estem contentes del treball, ja que en vàries ocasions hem trobat cistelles fàcils després de jugar obertes i tallant quan era oportú. També volem destacar que hem augmentat l'agressivitat defensiva i això ens ha permès recuperar forces pilotes.

Animem a les jugadores a encarar el tram final de la temporada amb moltes ganes i il·lusió.

Descansa

16-04-2018

A.E. Minguella 38 - C.B. Cardedeu 30

09-04-2018

Bon partit on hem començat amb una defensa dura des del salt inicial. A partir d'aquí hem jugat fàcil i hem recuperat 3 pilotes seguides gràcies a la bona defensa.

A partir del segon període, el Cardedeu ha apretat la defensa, però hem seguit dins del partit ja que hem estat fortes mentalment.

Les rivals només se'ns han acostat en el marcador en el cinquè període, però l'ordre en atac i la bona ocupació dels espais, ens ha permès tornar a posar-nos 10 punts per sobre.

Estem orgulloses de les jugadores ja que durant aquest partit, si hi ha hagut alguna companya que s'ha desanimat, les altres li han fet costat i l'han tornat a ajudar per entrar en el partit.

Volem felicitar a les jugadores, ja que avui han mostrat que anem madurant i creixent com a equip. 

Descansa

26-03-2018

Descansa

19-03-2018

Descansa

12-03-2018

C.B. Voltregà 31 - A.E. Minguella 41

05-03-2018

Tercera victòria abans de la parada d'un mes deguda a descansos i festes.

Hem començat el partit amb molt poca anotació, fallant clares ocasions de tir i permetent masses oportunitats a les rivals.

A partir del tercer període, la recuperació de vàries pilotes seguides, ens ha permès agafar una distància de 9 punts en el marcador. Hem arribat a estar 15 punts per sobre, però ens hem refiat i això ha fet que a falta de 3 minuts pel final tan sols estiguéssim 4 punts per davant.

Quan hem calmat el joc i hem circulat la pilota, hem tornat a l'avantatge de 10 punts que ens ha permès endur-nos la victòria.

Destacar la millora en el percentatge d'encert de tirs lliures, però remarcar que encara l'hem de millorar molt.

Per acabar, felicitem a les jugadores i les encoratgem a "voler-ne més".

A.E. Minguella 51 - Bàsquet Sant Boi 49

26-02-2018

Victòria molt suada i patida després d'una pròrroga.

Hem començat amb un inici ajustat on hi ha hagut un intercanvi de cistelles a les dues bandes; en el tercer i quart període, no hem bloquejat el rebot i no hem portat el temps del partit, i això ha fet que les rivals se'ns escapessin fins a 9 punts per sobre. Tot i així, la bona defensa i la calma en atac, ens han permès anar recuperant la diferència fins a arribar a l'inici del vuitè període només 2 punts per sota. Els nervis ens han posat pressió, però tot i així hem pogut aguantar a les rivals.

Un intercanvi de cistelles durant el període extra ens ha estat a punt de costar el partit, però finalment l'hem pogut treure.

Cal que millorem el percentatge d'encert en els tirs lliures ja que un tempteig de 0/10 ens podia haver permès jugar menys nervioses. Destaquem la bona defensa del 7è període on no hem encaixat cap punt.

Per acabar, volem felicitar i encoratjar a les noies a seguir treballant per millorar i créixer més. 

Descansa

19-02-2018

Jesus Maria Sant Andreu 26 - A.E. Minguella 40

12-02-2018

Primera victòria, ben merescuda, de l'infantil. Malgrat el fred i l'hora, avui les jugadores han sortit fortes en defensa i han corregut bé els contraatacs; han estat actives des del salt inicial i això ens ha permès que les rivals no se'ns escapessin en el marcador, sinó el contrari, hem portat el ritme del partit nosaltres. L'únic moment en què les rivals se'ns han acostat ha estat en el final del 6è període, però hem mantingut el cap fred i al 7è hem tornat a controlar el partit.

Donem les gràcies a l'Abril, jugadora del mini A, i li desitgem una bona i ràpida recuperació de la lesió que s'ha fet en el 6è període.

Animem a les jugadores a seguir treballant per progressar i fer-nos més fortes com a equip.

A.E. Minguella 42 - AECAM 69

05-02-2018

Partit en el qual hem començat amb bon ritme, però hem afluixat en agressivitat a mida que ens hem anat apropant a la mitja part. Encara que tinguem un quart fluix, no hem de rendir-nos i donar el partit per acabat, sinó que ho hem d'arreglar jugant millor els altres períodes.

Cal que aprenguem a anar dures. Encara que les rivals vagin molt fortes, hem d'aguantar els cops i anar decidides cap a la cistella.

Volem destacar la bona defensa del 6è i 7è període on hem encaixat menys de 5 punts per quart.

Descansa

29-01-2018

C.B. Cardedeu 46 - A.E. Minguella 38

22-01-2018

Canvi en la dinàmica que portàvem als partits de la primera fase. En aquest partit hem estat competint en tot moment i això ha fet que els ànims hagin millorat.

Avui ens ha faltat encert, cal que les properes setmanes seguim treballant el tir per aconseguir no fallar-ne tants. També ens cal que no esperem a que ens arribin les passades, sinó que les ataquem i les agafem amb força; així evitarem la pèrdua d'un gran nombre de pilotes.

Esperem que les jugadores segueixin amb ganes de treballar i millorar per fer-nos més fortes cada partit.

Equip rival no presentat

15-01-2018

AECAM 63 - A.E. Minguella 13

18-12-2017

Partit en el qual hem treballat per rebre com hem fet durant els últims entrenaments i ens ha costat menys de passar el camp. Cal que, quan arribem al camp d'atac prenguem més bones decisions de tir i que no esperem la pilota (perquè sinó arriba abans la defensa).

Hem d'aprofitar més els tirs lliures, ja que n'hem tirat forces però n'hem aprofitat pocs.

Volem destacar els bons 4t i 8è períodes. Si treballem com ho hem fet, farem un joc més vistós i millorarem com a equip.

A.E. Minguella 11 - A.E. Boet Mataró 61

04-12-2017

Ens ha visitat a casa al líder i nosaltres hem tingut una dura setmana d'entrenaments degut a lesions i jugadores malaltes.

Durant la primera part, hem aguantat el tipus, però un contundent 0-14 en el 5è període ens ha desconcertat. Som les que som, però no podem desconectar en cap moment del partit; sinó li posem les coses massa fàcils al rival.

Destaquem que avui l'atac ha estat una mica més ordenat i hem pogut trobar millors opcions de tir.

A.E. Minguella 8 - Salesians Badalona 59

27-11-2017

Partit que hem afrontat amb 3 baixes. El rival ens ha apretat i ens ha costat passar de mig camp degut a les males passades.

Les poques opcions de tir que hem tingut, podien haver tingut una millor selecció i, d'aquesta manera podíem haver augmentat el marcador.

Cal ser més agressives en defensa i millorar el percentatge de tirs lliures en els partits, treball que estem fent durant les últimes setmanes.

Esperem que les jugadores lesionades es recuperin aviat!

A.E. Mireia Montgat 82 - A.E. Minguella 32

20-11-2017

 

Partit on hem encaixat molts punts degut a la mala defensa que hem fet; cal ser més dures en defensa i, si perdem una pilota, hem de fer el canvi de xip atac-defensa ràpid i baixar corrents a defensar. No pot ser que hi hagi jugadores que no arribin a defensar perquè es desentenen de la defensa.

Un altre aspecte que estem treballant els últims dies és el bloqueig de rebot, ja que no podem deixar fins a 4 oportunitats de tir seguides i avui només ho hem fet en els 2 primers períodes.

Hem de fer una millor selecció de tir i així millorarem el percentatge d'encert. El percentatge de tirs lliures, també l'hem de millorar i aprofitar les poques ocasions que tenim per sumar.

Per acabar, volem destacar la bona defensa del quart període en el qual només hem encaixat 6 punts.

A.E. Minguella 21 - C.B. Premià de Dalt 64

13-11-2017

Malgrat la derrota, avui les sensacions han estat completament diferents a les dels últims partits. Hi ha hagut un canvi d'actitud cap a positiu; ara ens cal seguir en aquesta línia (inclús intentar estar per sobre si podem).

Quan hem sortit de la pressió amb passes, hem fet el partit menys complicat; ara bé, les jugadores s'han d'adonar que si una companya té 2 defensores vol dir que n'hi ha una de sola. No ens hem d'amagar de la pilota.

Avui també hem vist que si saquem ràpid i donem passes de qualitat, tenim opcions de tir soles.

Seguirem aprenent dels nostres errors. 

A.E. Minguella 16 - AECAM 66

06-11-2017

Partit complicat de les nostres jugadores. Per molt que el rival que tenim davant sigui superior a nosaltres, no podem baixar els braços ni afluixar el ritme defensiu. 

Estem encaixant masses punts, i això ho hem d'evitar. 

En atac, ens hem d'obrir i aprofitar que el camp és gran per trobar jugadores soles quan circulem la pilota.

Esperem que les jugadores lesionades es recuperin aviat!

A.E.BOET MATARÓ 77 - A.E. MINGUELLA 27

03-11-2017

Partit molt diferent al dels Salesians. Ens hem trobat a un equip molt superior, però l'actitud ha estat molt diferent. 

Hem estat més agressives cap a cistella. Cal seguir treballant les passades, ja que hi ha hagut moltes pèrdues de pilota perquè volíem treure'ns la pilota de sobre. 

Avui hem aconseguit passar de camp amb menys dificultat, però encara ens queda molt per treballar. 

En defensa, hem tingut masses situacions en què hem permès talls fàcils a cistella; ha estat un dels motius pel qual marcador ha estat tant elevat.

Destacar que hem fet millor selecció de tir que en partits anteriors.

Seguirem treballant!

Salesians Badalona 56 - A.E.Minguella 16

23-10-2017

Partit amb molt poca anotació degut a les poques oportunitats que hem tingut provocades per les pèrdues de passades. 

El partit ha començat igualat però sense ser agressives a cistella. Circulant la pilota, però excessivament lluny de l'aro, cosa que ha fet que quan la perdíem, les noies dels Salesians acabessin sense oposició. Cal ser més agressives i no permetre cistelles de les rivals soles. 

Avui vull destacar el percentatge d'encert des de la línia de tir lliure, que ha estat millor que en els partits anteriors. 

AE MINGUELLA 31 - AE MIREIA MONTGAT 50

11-10-2017

Bona primera part on hem circulat bé la pilota i hem trobat jugadores soles amb bones opcions de tir. És cert que hi ha hagut moments en què ens hem obsessionat i hem donat les passades sempre al primer tall i no hem trobat llançaments còmodes; però ha estat en jugades puntuals. 

Ha començat el 5è període i ha canviat la dinàmica del partit per complet; hem encaixat un 0-12 en 4 minuts degut a que hem donat molt males passades (sense estar definits i molt tous). Malgrat que tinguem aquests "baixons", no pot ser que algunes jugadores caminin, ja que el partit és molt llarg.

Avui hem anat més dures durant pràcticament tot el partit; ara bé, cal estar concentrades durant tot el partit i competir fins a l'últim minut.

Seguirem treballant per ser millors dia a dia!

CB PREMIÀ DE DALT 66 - AE MINGUELLA 20

02-10-2017

Primer partit amb cistella i pilota gran per a la majoria de les nostres jugadores, un dels motius pels quals haguem tingut una anotació tan baixa.

Hem començat molt toves, sense entrar fortes cap a cistella, deixant passar a les rivals sense cap mena d'oposició i permetent que ens prenguessin les pilotes de les mans per no tenir-les agafades amb tensió.

A la segona part, hem millorat en defensa (malgrat que hi ha hagut jugades on haguem permès diversos llançaments al Premià). Tot i així, no pot ser que acabem el partit havent comès 1 sola falta. Cal ser més dures i mostrar que tenim sang.

Aquest primer partit ens ha de servir per ser més fortes als entrenaments i així no sorprendre'ns de cara als propers partits. La temporada és llarga i si aprofitem els nostres punts forts i sabem atacar els dèbils del rival, farem coses molt maques. Cal seguir treballant i saber aprendre dels nostres errors.