Cròniques Infantil femení

Descansa

19-02-2018

Jesus Maria Sant Andreu 26 - A.E. Minguella 40

12-02-2018

Primera victòria, ben merescuda, de l'infantil. Malgrat el fred i l'hora, avui les jugadores han sortit fortes en defensa i han corregut bé els contraatacs; han estat actives des del salt inicial i això ens ha permès que les rivals no se'ns escapessin en el marcador, sinó el contrari, hem portat el ritme del partit nosaltres. L'únic moment en què les rivals se'ns han acostat ha estat en el final del 6è període, però hem mantingut el cap fred i al 7è hem tornat a controlar el partit.

Donem les gràcies a l'Abril, jugadora del mini A, i li desitgem una bona i ràpida recuperació de la lesió que s'ha fet en el 6è període.

Animem a les jugadores a seguir treballant per progressar i fer-nos més fortes com a equip.

A.E. Minguella 42 - AECAM 69

05-02-2018

Partit en el qual hem començat amb bon ritme, però hem afluixat en agressivitat a mida que ens hem anat apropant a la mitja part. Encara que tinguem un quart fluix, no hem de rendir-nos i donar el partit per acabat, sinó que ho hem d'arreglar jugant millor els altres períodes.

Cal que aprenguem a anar dures. Encara que les rivals vagin molt fortes, hem d'aguantar els cops i anar decidides cap a la cistella.

Volem destacar la bona defensa del 6è i 7è període on hem encaixat menys de 5 punts per quart.

Descansa

29-01-2018

C.B. Cardedeu 46 - A.E. Minguella 38

22-01-2018

Canvi en la dinàmica que portàvem als partits de la primera fase. En aquest partit hem estat competint en tot moment i això ha fet que els ànims hagin millorat.

Avui ens ha faltat encert, cal que les properes setmanes seguim treballant el tir per aconseguir no fallar-ne tants. També ens cal que no esperem a que ens arribin les passades, sinó que les ataquem i les agafem amb força; així evitarem la pèrdua d'un gran nombre de pilotes.

Esperem que les jugadores segueixin amb ganes de treballar i millorar per fer-nos més fortes cada partit.

Equip rival no presentat

15-01-2018

AECAM 63 - A.E. Minguella 13

18-12-2017

Partit en el qual hem treballat per rebre com hem fet durant els últims entrenaments i ens ha costat menys de passar el camp. Cal que, quan arribem al camp d'atac prenguem més bones decisions de tir i que no esperem la pilota (perquè sinó arriba abans la defensa).

Hem d'aprofitar més els tirs lliures, ja que n'hem tirat forces però n'hem aprofitat pocs.

Volem destacar els bons 4t i 8è períodes. Si treballem com ho hem fet, farem un joc més vistós i millorarem com a equip.

A.E. Minguella 11 - A.E. Boet Mataró 61

04-12-2017

Ens ha visitat a casa al líder i nosaltres hem tingut una dura setmana d'entrenaments degut a lesions i jugadores malaltes.

Durant la primera part, hem aguantat el tipus, però un contundent 0-14 en el 5è període ens ha desconcertat. Som les que som, però no podem desconectar en cap moment del partit; sinó li posem les coses massa fàcils al rival.

Destaquem que avui l'atac ha estat una mica més ordenat i hem pogut trobar millors opcions de tir.

A.E. Minguella 8 - Salesians Badalona 59

27-11-2017

Partit que hem afrontat amb 3 baixes. El rival ens ha apretat i ens ha costat passar de mig camp degut a les males passades.

Les poques opcions de tir que hem tingut, podien haver tingut una millor selecció i, d'aquesta manera podíem haver augmentat el marcador.

Cal ser més agressives en defensa i millorar el percentatge de tirs lliures en els partits, treball que estem fent durant les últimes setmanes.

Esperem que les jugadores lesionades es recuperin aviat!

A.E. Mireia Montgat 82 - A.E. Minguella 32

20-11-2017

 

Partit on hem encaixat molts punts degut a la mala defensa que hem fet; cal ser més dures en defensa i, si perdem una pilota, hem de fer el canvi de xip atac-defensa ràpid i baixar corrents a defensar. No pot ser que hi hagi jugadores que no arribin a defensar perquè es desentenen de la defensa.

Un altre aspecte que estem treballant els últims dies és el bloqueig de rebot, ja que no podem deixar fins a 4 oportunitats de tir seguides i avui només ho hem fet en els 2 primers períodes.

Hem de fer una millor selecció de tir i així millorarem el percentatge d'encert. El percentatge de tirs lliures, també l'hem de millorar i aprofitar les poques ocasions que tenim per sumar.

Per acabar, volem destacar la bona defensa del quart període en el qual només hem encaixat 6 punts.

A.E. Minguella 21 - C.B. Premià de Dalt 64

13-11-2017

Malgrat la derrota, avui les sensacions han estat completament diferents a les dels últims partits. Hi ha hagut un canvi d'actitud cap a positiu; ara ens cal seguir en aquesta línia (inclús intentar estar per sobre si podem).

Quan hem sortit de la pressió amb passes, hem fet el partit menys complicat; ara bé, les jugadores s'han d'adonar que si una companya té 2 defensores vol dir que n'hi ha una de sola. No ens hem d'amagar de la pilota.

Avui també hem vist que si saquem ràpid i donem passes de qualitat, tenim opcions de tir soles.

Seguirem aprenent dels nostres errors. 

A.E. Minguella 16 - AECAM 66

06-11-2017

Partit complicat de les nostres jugadores. Per molt que el rival que tenim davant sigui superior a nosaltres, no podem baixar els braços ni afluixar el ritme defensiu. 

Estem encaixant masses punts, i això ho hem d'evitar. 

En atac, ens hem d'obrir i aprofitar que el camp és gran per trobar jugadores soles quan circulem la pilota.

Esperem que les jugadores lesionades es recuperin aviat!

A.E.BOET MATARÓ 77 - A.E. MINGUELLA 27

03-11-2017

Partit molt diferent al dels Salesians. Ens hem trobat a un equip molt superior, però l'actitud ha estat molt diferent. 

Hem estat més agressives cap a cistella. Cal seguir treballant les passades, ja que hi ha hagut moltes pèrdues de pilota perquè volíem treure'ns la pilota de sobre. 

Avui hem aconseguit passar de camp amb menys dificultat, però encara ens queda molt per treballar. 

En defensa, hem tingut masses situacions en què hem permès talls fàcils a cistella; ha estat un dels motius pel qual marcador ha estat tant elevat.

Destacar que hem fet millor selecció de tir que en partits anteriors.

Seguirem treballant!

Salesians Badalona 56 - A.E.Minguella 16

23-10-2017

Partit amb molt poca anotació degut a les poques oportunitats que hem tingut provocades per les pèrdues de passades. 

El partit ha començat igualat però sense ser agressives a cistella. Circulant la pilota, però excessivament lluny de l'aro, cosa que ha fet que quan la perdíem, les noies dels Salesians acabessin sense oposició. Cal ser més agressives i no permetre cistelles de les rivals soles. 

Avui vull destacar el percentatge d'encert des de la línia de tir lliure, que ha estat millor que en els partits anteriors. 

AE MINGUELLA 31 - AE MIREIA MONTGAT 50

11-10-2017

Bona primera part on hem circulat bé la pilota i hem trobat jugadores soles amb bones opcions de tir. És cert que hi ha hagut moments en què ens hem obsessionat i hem donat les passades sempre al primer tall i no hem trobat llançaments còmodes; però ha estat en jugades puntuals. 

Ha començat el 5è període i ha canviat la dinàmica del partit per complet; hem encaixat un 0-12 en 4 minuts degut a que hem donat molt males passades (sense estar definits i molt tous). Malgrat que tinguem aquests "baixons", no pot ser que algunes jugadores caminin, ja que el partit és molt llarg.

Avui hem anat més dures durant pràcticament tot el partit; ara bé, cal estar concentrades durant tot el partit i competir fins a l'últim minut.

Seguirem treballant per ser millors dia a dia!

CB PREMIÀ DE DALT 66 - AE MINGUELLA 20

02-10-2017

Primer partit amb cistella i pilota gran per a la majoria de les nostres jugadores, un dels motius pels quals haguem tingut una anotació tan baixa.

Hem començat molt toves, sense entrar fortes cap a cistella, deixant passar a les rivals sense cap mena d'oposició i permetent que ens prenguessin les pilotes de les mans per no tenir-les agafades amb tensió.

A la segona part, hem millorat en defensa (malgrat que hi ha hagut jugades on haguem permès diversos llançaments al Premià). Tot i així, no pot ser que acabem el partit havent comès 1 sola falta. Cal ser més dures i mostrar que tenim sang.

Aquest primer partit ens ha de servir per ser més fortes als entrenaments i així no sorprendre'ns de cara als propers partits. La temporada és llarga i si aprofitem els nostres punts forts i sabem atacar els dèbils del rival, farem coses molt maques. Cal seguir treballant i saber aprendre dels nostres errors.