Cròniques Infantil A femení

Descansa

23-12-2019

CB Montpedrós 39 - AE Minguella 57

16-12-2019

AE Minguella 57 - CB Sant Josep Obrer 36

02-12-2019

Partit jugat de manera no gaire intensa, on no s'ha assolit el nostre objectiu que era jugar amb ganes i bona actitud els 40 minuts del partit.

Cinquena victòria consecutiva. Malgrat el nostre resultat, no ens ha servit per aconseguir els nostres objectius que havíem treballat als entrenaments. Molt bona setmana d'entrenaments on practiquem conceptes nous, però per falta de concentració no hem pogut aplicar-ho a pista. Hem perdut una oportunitat de posar-ho en pràctica, ja que el rival era inferior. La falta d'intensitat ens ha portat a un partit lent i avorrit, respecte la setmana passada. A pista la defensa no era gaire forta, ja que ens han anotat moltes entrades fàcils.

En atac hem millorat el moviment de pilota. Cal polir el rebot i el balanç.

Aprenem dels errors del partit i seguim igual que aquesta setmana d'entrenaments.

A seguir noies! 

Crònica escrita per la jugadora Jana Batuecas 

AE Minguella 71 - AEC Collblanc 47

25-11-2019

Partit intens on s’ha competit durant els 40 minuts.

Apretant en defensa, bloquejant el rebot, realitzant un bon moviment de pilota, robant pilotes i sobretot no baixant el ritme. Complint els nostres 5 pilars fonamentals: ganes, concentració, esforç, intensitat i actitud.

En atac, hem anotat tirs desde fora, tirs lliures i hem fet una bona presa de decisions, que ens ha permès anotar en constància durant tot el partit, cosa la qual ens ha ajudat a anar guanyant desde el tercer quart fins al final.

Hem millorat la nostra setmana d'entrenaments respecte a les últimes, i això s’ha reflectit durant el partit. Durant la setmana hem treballat les ajudes cosa que ens ha sortir força bé durant el partit.

En resum, una setmana amb bona actitud i predisposició que es reflecteix en joc i actitud al partit.

El bàsquet és un esport de dinàmiques. Vam començar la temporada amb dues derrotes i amb una molt millorable actitud i defensa. Els últims partits s'ha aconseguit canviar la dinàmica de l'equip i ara les coses comencen a sortir millor. Ens ha costat aconseguir-ho, per tant hem de seguir i intentar allargar-la el màxim temps possible, començant per la 4, i acabant per la 20, treballant entrenament rera entrenament.

A seguir treballant i no baixar el ritme.
A seguir noies!  

Crònica escrita per la jugadora Janna Gavaldà

CB Sant Pere 41 - AE Minguella 58

18-11-2019

Partit intens on hem sortit amb actitud i ganes quasi tot el partit. Apretant en defensa tota la pista, agafant bastants rebots, movent la pilota ràpid, recuperant pilotes… Ens ha permès anar guanyant tota l’estona.

La primera part ha funcionat bé, només a resaltar que el tercer y el quart quart han estat menys intensos que els altres. A la segona part tots els quarts han estat bastant bé i a l'altura gràcies a la nostra intensitat, la nostra concentració, i el més important, les nostres ganes.

He de dir que la setmana no ha anat gens bé a nivell d’entrenaments. La veritat és que ha sigut de les pitjors setmanes entrenades. No estàvem concentrades i cap de nosaltres posava ganes i esforç a la pista


En resum, encara que la setmana no ha estat fàcil, s’ha jugat molt bé. Espero que aquest partit ens hagi servit per fer un punt i a part i començar un altre cop amb una nova actitud.

A seguir millorant noies!!  

Crònica escrita per la jugadora Laia Rio.

Descansa

11-11-2019

Descansa

04-11-2019

AE Minguella 49 - CB Montpedrós 30

28-10-2019

Partit molt intens on sortim amb actitud i ganes a la primera part més que la segona, apretant tota la pista en defensa, recuperant pilotes i gràcies a això, anotant fàcilment.

A la segona part ens relaxem i baixem el ritme. Llavors comencem a fallar, no anotem tants punts, no apretem tant en defensa, perdem pilotes tontes però aconseguim mantenir l'avantatge de la primera part.

Continuem fallant molts tirs lliures i bàsquets soles de sota la cistella cosa que hem de millorar. 

Aquesta setmana s'ha entrenat amb millor intensitat, actitud, ganes i esforç que altres setmanes i s'ha notat a la pista. A seguir treballant.

Crònica redactada per la jugadora Lola Soler.

CB Sant Josep Obrer 24 - AE Minguella 48

21-10-2019

AEC Collblanc 45 - AE Minguella 41

14-10-2019

AE Minguella 57 - CB Sant Pere 58

07-10-2019