Cròniques Cadet femení

Joventut BDN 53 - AE Minguella 70

20-05-2019

AE Minguella 67 - CE Escola del Carme 57

13-05-2019

Partit contra les líders, equip amb cara i ulls que ens va posar les coses difícils.

Sortim amb una intensitat i concentració màxima i posant nosaltres el ritme de partit, per així agafar una renda que vam poder portar fins al final. 

Sabíem que ens pressionarien tota la pista però a base de paciència i passes vam poder sortir fàcil i poder anotar.

El nostre joc no va ser del tot còmode però tot i així totes les jugadores van poder sumar i van fer un partidàs. 

Amb aquesta victòria acabem la segona fase invictes, és a dir, cap equip ens ha guanyat a casa nostra.

Ara, tan sols ens queda un partit on seguirem demostrant tot allò que hem après. Són autèntics monstres!!!  

Draft Gramenet 41 - AE Minguella 71

06-05-2019

Sabíem que seria un partit on rebríem hòsties per tot arreu i així va ser. 

Inici fred on la seva pressió feia que cometessin molts errors i elles poguessin anotar cistelles fàcils.

Abans d’acabar el primer període vam pujar un punt la intensitat i això ens va fer que poguéssim retallar distàncies i arribar a posar-nos per davant.

A partir del segon quart fins al final de partit, ens posem amb una zona 2-3 que ens dóna moltes recuperacions de pilotes i sobretot algunes cistelles fàcils de contraatac. Això va fer que nosaltres anéssim a més ja que estàvem còmodes fent el nostre joc.

Destacar que totes les jugadores van aportar en tots moments i van poder anotar totes.

Estem fent una gran feina i això es reflecteix.

Seguim treballant!  

AE Minguella 78 - CB Lliçà d'Amunt 62

29-04-2019

Anem de més a menys.

Partit controlat des de l’inici ja que sortim molt concentrades fent la nostra feina, anotant cistelles fàcils i posant un ritme de partit molt alt. Això fa que puguem agafar una distància molt còmode per arribar al descans 23 a dalt. 

A la represa ens relaxem i deixem de treballar i això ens castiga apropant les rivals en el marcador. Gràcies al treball i la renda dels primers minuts podem endur-nos la victòria. 

Hem de controlar els moments de relaxació perquè en altres partits ens pot passar factura. Hem de voler més sempre i no conformar-nos.

Seguim treballant!  

Descansa

15-04-2019

CB Matadepera 66 - AE Minguella 61

08-04-2019

Partit amb un inici molt fred que va fer que elles agafessin una distància còmoda. Ens plantem amb una zona mixta que ens va permetre recuperar pilotes per arribar al descans amb un +4 en el marcador.

A la represa seguim amb la mateixa dinàmica però canviant a una zona 2-3 i podem arribar a marxar de 10 punts.

Quan ens pensem que està tot fet, un seguit d’accions mal escollides fa que elles retallin distàncies fins a posar-se per davant.

Tornem a la zona mixta per intentar recuperar pilotes i així va ser. Vam arribar a posar-nos a tan sols 2 punts. Un mal encert en els últims minuts i un parell de faltes tontes fa que elles vagin a la línia de personal i s'emportin la victòria.

Tot i les dues derrotes consecutives, estem molt contents amb el treball que estan fent les noies. Hem de seguir així!  

La Salle Bonanova 81 - AE Minguella 45

01-04-2019

Partit que sabíem que seria complicat ja que són les líders amb tan sols una derrota i contra nosaltres. 

Vam començar molt fluixes, perdent moltes pilotes i sense encert. Elles des del primer minut van sortir a per totes i ens van posar les coses molt difícils pressionant tota la pista ja que nosaltres teníem dificultats per passar camp.

A la represa amb un -12 en el marcador, vam seguir amb la mateixa tònica que la primera part. En el moment que ens vam posar en zona va haver-hi una reacció de l’equip però tot i així perdonàvem accions fàcils i la diferència anava augmentant. 

Partit on ens van passar per sobre de principi a final ja que en cap moment vam poder fer el nostre joc, no estàvem còmodes. Tampoc va contribuir el camp, la pilota ni l'arbitratge. 

La derrota és excesiva però justa. 

Seguim treballant!  

AE Minguella 94 - Arenys Bàsquet 35

25-03-2019

Partit que ens plantejàvem que seria complicat ja que aquesta temporada ens havíem enfrontat 3 vegades i ens coneixíem bastant bé. 

Sortim amb moltes ganes degut a que els altres partits havien sigut derrota en els últims minuts. Això va fer que els nostres primers minuts fossin de bon bàsquet, recuperant pilotes gràcies a una bona defensa i corrent al contraatac per anotar cistelles fàcils.
A la segona part, amb un +30 en el marcador no va fer que ens relaxéssim sinó que volguéssim més, i així va ser, vam seguir la mateixa tònica durant tot el partit fins arribar a la diferència final.

Ni nosaltres ens creiem la victòria i més amb aquesta diferència tan àmplia, ja que cada partit contra elles havia sigut un equip molt incòmode per a nosaltres i ens havia posat les coses molt complicades.

Felicitar a totes les jugadores ja que totes van estar al nivell que vam demanar i van poder anotar.

Seguim treballant que ja gairebé són autèntics monstres!!  

Descansa

18-03-2019

AE Minguella 64 - Joventut Badalona 34

11-03-2019

 

Partit plàcid on les nostres jugadores van sentenciar el partit en el primer període. 

Un inici molt bo fent el nostre joc còmode, aconseguim que elles no anotin fins els últims minuts i acabem el primer període amb un 26-4 a favor en el marcador. 

En el que resta de partit, elles pujant un punt les línies però tot i així nosaltres seguim amb la mateixa tònica dels primers minuts i no els hi deixem opcions. Als darrers minuts, ja que el resultat era favorable a nosaltres, ens relaxem i baixem la intensitat que portàvem la major part del partit.

Acabem la primera volta amb un balanç de 5 victòries i 2 derrotes, a tan sols una derrota dels dos equips que tenim per sobre. 

En resum, hem de seguir treballant com fins ara ja que estem fent una feina de gairebé de 10 i estem creant autèntics monstres!! 

Descansa

04-03-2019

C.E. Escola del Carme 49 - A.E. Minguella 46

25-02-2019

Partit que l’afrontem amb 8 jugadores del qual la meitat tocades.

Sabíem que seria un partit dur ja que elles també portaven un balanç de 4 guanyats i 1 perdut, és a dir, ens jugàvem el primer lloc de la classificació. Tot i això, el nostre inici va ser força bo agafant un avantatge de 10 punts el primer quart. Al segon quart elles van pujar el seu nivell defensiu i això va fer que nosaltres perdéssim moltes pilotes i no estiguéssim còmodes fent el nostre atac.

A la segona part, amb un -4 en el marcador, fem un quart molt dolent ja que seguíem sense trobar-nos còmodes i cometent molts errors. A l’últim quart, a falta de 3 minuts i un -13 en el marcador, encara ens veiem vives en el partit per posar-li les coses difícils al rival. Tancant bé la zona i controlant el rebot fa que anem retallant distàncies i ens plantem amb un -3 en el marcador a falta de 5 segons i pilota nostra. Aconseguim treure un triple alliberat per poder anar a la pròrroga però va sortir de dins. 

Contents per la reacció de l’equip que no va donar el partit per perdut en cap moment.

Hem de minimitzar més aquests errors i sobretot no tenir tants alts i baixos. 

Seguim treballant!  

A.E. Minguella 82 - Draft Gramanet 67

18-02-2019

Partit de menys a més. 

Partit en el qual davant ens trobem un rival on des del principi surt amb una agressivitat en defensa que fa que cometem errors en atac. 

La nostra defensa va ser massa permissiva i això va fer que elles entressin dins del partit i nosaltres no poguéssim marxar en el marcador ja que tot el partit anem per davant. 

A la represa, corregim aquests errors i en defensa pugem un punt que va fer que poguéssim recuperar pilotes i córrer al contraatac. A base d’això, no li vam deixar opcions al rival i la distància va anar augmentant. 

Seguim treballant i creixent!  

Descansa

11-02-2019

C.B. Lliçà d'Amunt 62 - A.E. Minguella 70

04-02-2019

Inici fred amb moltes errades i tirs precipitats. Al segon quart controlem millor el partit i el nostre nivell de joc va augmentant per arribar al descans amb un avantatge de 13 punts. 

A la represa, un altre cop el nostre inici és fred i va fer que l’altre equip ens fes un parcial ja que va pujar la seva intensitat i es va posar per davant en el marcador per primer cop. A l’últim quart canviem el xip i tot i arribar als últims minuts ajustades, a base de tirs lliures i de les segones opcions en el rebot ens podem endur la victòria. 

Hem de controlar els inicis de la primera i segona part ja que sempre sortim fredes i ens costa entrar en el partit. Des de l’inici hem d’estar amb intensitat i concentrades.

Seguim treballant!

A.E. Minguella 63 - C.B. Matadepera 38

28-01-2019

Partit que afrontem amb 8 jugadores de les quals una amb lesió. 

Des de l’inici el seu nivell defensiu era molt alt i això va fer que el nostre joc en atac no fos tan fluid com sempre. Gràcies a això, elles a la primera part van viure dels nostres errors i dels nostres tirs precipitats.

A la represa, ens plantem amb una zona 2-3 que les va deixar fora del partit ja que només anoten 10 punts en tota la segona part. La nostra intensitat i el nivell de joc van anar augmentant per seguir amb la dinàmica que portàvem i endur-nos la victòria.

Desitgem una bona i ràpida recuperació a la Júlia Falcó ja que estarà unes setmanes de baixa per un esquinç al turmell. 

A.E Minguella 71 - La Salle Bonanova 58

21-01-2019

Partit on vam anar de menys a més. 

Com sempre, sortim fredes i ens costa entrar en el partit. Un cop dins, tenim clar el que hem de treballar i el que ens dóna accions fàcils (bloc i continuació). 

A la primera part, elles ens van castigar en el contraatac ja que nosaltres fèiem tirs precipitats i no teníem balanç defensiu. Tot i així, arribem a la mitja part amb un +6 en el marcador.

A la segona part, controlem millor el balanç i juguem més organitzades. Això va fer que la distància anes sent més superior i poguéssim trencar el partit.

Hem de millorar el sortir concertrades des de l’inici de cada part ja que en altres partits ens podrà passar factura. 

Seguim treballant!

Arenys Bàsquet 71 - A.E. Minguella 70

14-01-2019

Primer partit de l’any i primer partit de la segona fase on, per tercera vegada durant aquesta temporada, ens tornem a trobar davant un rival com l’Arenys. 

Inici fred on anem a remolc tota la primera part degut a errades molt forçades i sobretot patint en el rebot ja que li vam donar segones i terceres oportunitats durant tot el partit. Van passant els minuts i la nostra intensitat va pujant fins arribar a la mitja part amb un -2 en el marcador.

A la represa, tornem a sortir fredes i això fa que elles agafin una distància de 10 punts. A base de treball podem anar retallant distàncies fins a posar-nos per davant en el marcador. Un final de tu a tu va fer portar el partit a la pròrroga.

Era la primera vegada que les noies jugaven una pròrroga i estaven molt nervioses i això va fer que féssim errades i falléssim accions fàcils. Tot i així, el partit no es va decidir fins els últims segons, on a elles els hi va sortir cara i l’últim tir els hi va entrar. 

Segurament va ser el millor partit d’aquesta temporada ja que les noies comencen a fer coses molt “xules”. Molt contents del treball que estan fent dia a dia que es reflecteix a cada partit. Un dels nostres objectius és seguir treballant per a la tornada poder guanyar-les.

A.E. Minguella 70 - C.B. Calella 49

24-12-2018

Victòria contra el líder que tan sols havia perdut un partit.

Des de l’inici sortim amb una intensitat molt alta que ens permet bones accions. La clau va ser el segon quart on vam fer un parcial de 17-3 que ens va deixar sentenciar el partit.

A la segona part tot i que elles van pujar el seu nivell defensiu, vam saber controlar el partit en tot moment i mantenir la distància que vam aconseguir a la primera part. 

Destacar el retorn de la Mariona Ferrer després de 3 mesos a Gal·les. 

Molt contents per aquesta primera fase de tot l’equip. Ara ens toca seguir treballant per poder créixer molt més. Són autèntics monstres!!

A.E. Minguella 69 - C.B. Sant Josep 4

18-12-2018

Partit molt complert de tot l’equip.

El -2 de la primera volta al seu camp va fer que sortíssim amb moltes ganes i des de l’inci tranquéssim el partit sense donar-li cap opció al rival.

Seguim treballant per seguir amb aquesta dinàmica tan bona.

A.E Minguella 62 - Draft Gramenet 33

03-12-2018

Millor partit en dos anys. 

Partit que va començar molt de tu a tu. Però un cop vam pujar la nostra intensitat defensiva vam poder arribar a la mitja part amb una diferència de 14 punts a favor. 

A la represa vam seguir amb el mateix nivell sense donar-li opcions al rival i és quan la diferència va anar augmentant fins a sentir-nos còmodes ja que les coses sortien molt fluïdes. 

Molt contents per la victòria i sobretot del treball que s'està fent per part de totes les jugadores. Estem creant monstres!  

Círcol Catòlic 55 - A.E. Minguella 79

26-11-2018

Partit controlat des de l’inici amb un bon parcial de 0-8, que tot i així no ens deixa marxar en el marcador per ser massa permissibles.

A la segona part, quan portem un avantatge còmode, cometem bastants errors que fan que elles es vinguin a dalt i només es posin a 3 punts. A l’últim quart tornem a fer les coses bé ja que érem superiors a elles, i definitivament trenquem el partit per emportar-nos la victòria.

Ara ens queden 2 partits molt difícils que intentarem treure. Seguim treballant. 

A.E. Minguella 52 - Arenys Bàsquet 58

19-11-2018

Partit on no sortim intenses i això fa que anem a remolc tot el partit.

Tot i el desencert en els tirs còmodes podem arribar a la mitja part només un punt per sota. A la represa, seguim sense entrar dins del partit i quan hem de fer aquell canvi de xip per remuntar el partit, ens posem molt nervioses i prenem decisions molt precipitades.

Podem observar que són noies que només els hi agrada jugar entre elles ja que als entrenaments surten coses molt xules però sembla que no els hi agradi competir contra altres equips. 

Punt a favor dels 4 partits que ens queden és que 3 són a casa i a veure si això ens ajuda a sumar. Seguim treballant.

C.B. Calella 52 - A.E. Minguella 48

12-11-2018

Partit contra el líder del grup on vam començar molt be, guanyant de 9 o 10 però com sempre ens relaxem i l’equip rival apreta.

Vam tenir opcions de gunayar però la nostra falta de ganes i un triple als útims minuts d’elles fa que no ens poguem emportar la victòria.

Hem de ser concients del que estem construint i creure una mica en nosaltres mateixes per tal de poder guanyar partits com aquests.

Descansa

05-11-2018

SuspèsC.B. Sant Josep 62 - A.E. Minguella 60

29-10-2018

Partit en el qual no sortim intenses i això ens va passar factura durant major part del partit.

Primers minuts on no treballem res, fa que elles agafin una distància de 10 punts. A partir d'aqui anem a remolc tot el partit, no som capaces de posar-nos per davant en el marcador en cap moment.

Segona part, comencem a jugar com toca i fem un gran esforç per posar-nos dintre el partit. Un cop hi estem, tornem a relaxar-nos i elles tornen a marxar en el marcador. 
Entrem en els últims minuts amb opcions de trencar el partit però un constant de pilotes perdudes ens ho impedeix. 

Destacar l'esforç que van fer les jugadores però ens falta treball i sobretot constància.

Draft Gramenet 54 - A.E. Minguella 55

22-10-2018

Partit molt dur des de l’inici on les noies han aguantat d’hòsties per tot arreu. 

Molts alts i baixos que han fet que no acabéssim de marxar en el marcador quan agafàvem una distància còmoda. Arribem al final de partit I, tot i que ens posem molt nervioses, treiem el partit gràcies a les ganes i la bona actitud de totes les jugadores.

Seguim treballant que ja es comença a veure bon bàsquet.

Descansa

15-10-2018

A.E. Minguella 72 - Círcol Catòlic 61

08-10-2018

Arenys Bàsquet 52 - A.E. Minguella 47

01-10-2018