Cròniques Junior A femení

A.E. Minguella 61 - 49 Bàsquet Draft Gramanet

09-10-2017

Partit insípid contra un combatiu Draft que ens ha posat les coses molt complicades en tot moment i que ens ha exigit estar per la feina els 40 minuts tot i no tenir un dels nostres millors dies.

Un parcial inicial a favor de 8 a 0 durant els primers 2 minuts ha estat contestat ràpidament pel rival amb un de 3 a 12. A partir d’aleshores, igualtat fins ben bé els següents 20 minuts, la qual trencaríem entrat el tercer període amb accions ràpides i encertades. Agafem rendes de fins a 18 punts d’avantatge que per desgràcia no sabem gestionar; temps al temps.

Com a nota positiva, s’han vist coses interessants a nivell de presa de decisions durant el joc però també algunes d’altres d’exageradament dolentes.

Hauríem d’intentar convertir aquestes dolentes en no tan dolentes i les bones en més freqüents.

SESE A 26 - 46 A.E. MINGUELLA

03-10-2017

Inici correcte per al Júnior femení que s’estrena en aquesta categoria amb una victòria que és fruit, bàsicament, del mèrit defensiu de l’equip.

Molt responsables en les feines defensives, amb les idees ben clares d’allò que havíem de fer en cada situació i duent-ho a la pràctica de manera encertada.

Tampoc ha estat res extraordinari però sí que s’han de reconèixer alguns detalls defensius com el fet de deixar al Sese amb tan sols 12 punts fins al minut 35, en el qual ens vàrem desinflar i elles van connectar-se al partit amb un parcial de 13 a 5 que feia reduir distàncies en el marcador. També és important el fet de d’aconseguir o ajudar a aconseguir que el rival no anotés ni un sol punt durant el tercer període (0-17).

Cal tenir ben clar però, que la realitat del que ens espera és i serà ben diferent, i quan això arribi hem d’estar a l’alçada de les circumstàncies i dels rivals, com a mínim. Aquí és on hi ha la feina a fer.