Cròniques Senior B femení

CB IPSI 46 - AE Minguella 41

21-10-2019

Derrota a la sempre difícil pista del IPSI.

Partit que afrontem amb tres baixes. No estem tenint sort amb les lesions.

Sortim molt ficades i aconseguim un 1-14 però mica en mica comencem a baixar. No ens sortien les idees en atac, en defensa no estàvem del tot ficades i el rival mica en mica entra en el partit.

És un partit que hem d'oblidar. No han sortit les coses però estem treballant bé. La setmana que ve juguem a casa i hem de seguir sumant. Esperem recuperar ràpid a les lesionades. Remarcar l'ajuda del júnior A.

Seguim.

AE Minguella 38 - UE Claret 37

14-10-2019

CB CIC 54 - AE Minguella 62

07-10-2019

Partit contra un rival difícil en una pista molt difícil.

Vam sortir molt endollades, sobretot en defensa, cosa que ens feia robar moltes pilotes i anotar al contraatac i agafar una renda de +16 al descans. 

Al 3r quart el rival surt amb una pressió que acabaven en zona i els 2 primers minuts ens va acostar superar però mica en mica ho vam aconseguir, sobretot gràcies a un bon joc col·lectiu, per l'encert exterior i per que vam saber dominar el rebot.

Els últims 2 minuts ens vam relaxar al darrere pero encara així vam acabar amb el +8 final. Seguim millorant, mica en mica però anem pel bon camí. Seguim.

AE Minguella 42 - AESE 74

30-09-2019

Partit contra un gran rival.

No vam tenir les idees clares en atac. Vam estar col·lapsades. Ens falta molt a treballar.

La nota positiva és que vam tenir moments on defensivament vam estat molt bé, però no vam saber mantenir aquest ritme els 40 minuts. AESE molt bon equip, amb un joc interior poderós i amb exteriors que anoten des de lluny. L'últim quart vam treure la garra però ja era tard.

Tenim molta feina, però ho farem. La setmana que ve pista del CIC, camp molt difícil. Intentarem sumar. Ànims, seguim.