Cròniques Pre-Mini B masculí

AE Minguella 62 - Vedruna Gràcia Negre 41

21-05-2018

AEE Col.legi Cultural Badalona 76 - AE Minguella 26

14-05-2018

AE Minguella 64 - LLuïsos Gràcia 23

07-05-2018

Després d'una setmana sense entrenar i amb els jugadors que venien de colònies, vam començar el partit amb un cert descontrol, com era d'esperar, i amb errades que cometíem a principis de temporada.

A partir de la mitja part vam aconseguir corregir aquests errors i començar a jugar al nostre joc, amb molts més passes i una defensa més ferma en l'1c1. Vam demostrar una molt bona actitud davant d'uns rivals que a l'anada només guanyàvem de 10, amb intensitat i demostrant que em fet moltes millores en poc temps.

Hem de seguir per aquest camí per tal de seguir millorant i progressant com fins ara.

Descansa

30-04-2018

AE Minguella 74 - UB LLefià 36

23-04-2018

Salesians Badalona 53 - AE Minguella 45

16-04-2018

AE Minguella 48 - UE Sant Andreu 50

09-04-2018

Descansa

26-03-2018

Sant Gervasi 16 - AE Minguella 66

19-03-2018

Descansa

12-03-2018

Vedruna Gràcia 12 - A.E. Minguella 80

05-03-2018

Era un partit contra un equip inferior a nosaltres i això va fer que poguéssim utilitzar el partit per provar coses noves i tractar d'aconseguir que sortíssin aquelles que encara no ens havien sortit durant els partits. 

Durant gairebé tot el partit vam tenir una gran actitud, els únics quarts més fluixos van ser els primers, on ens va costar una mica trobar el nostre joc i portar nosaltres el ritme del partit enlloc de posar-nos al nivell del rival. Tot i això, no vam trigar en jugar com nosaltres sabem.

En partits com aquest el que més s'ha de destacar és l'actitud, però a l'hora de parlar de les coses que hem de millorar es veuen molt més clares, i és que a més encara seguim amb les mateixes: el rebot i apuntar. Aquests dos factors van fer que mentres uns quarts els guanyàvem de 10 uns altres portàvem un resultat més ajustat.

Estem molt contents amb el resultat però encara més amb l'actitud que tenen que és el que ens permet avançar cada cop més.

AE Minguella 42 - AEE Col.legi Cultural Badalona 26

26-02-2018

Lluïsos de Gràcia 32- AE Minguella 42

19-02-2018

Partit molt intens contra un rival semblant a nosaltres. Tot i començar amb un 8-2 en el primer quart, no ens en hem sortit durant la primera meitat fins que, després de mitja part, hem aconseguit pujar els ànims i sortir a pista amb força per tal d'arreglar totes les errades que estàvem cometent i que tant ens penalitzaven, ja que eren els nostres propis errors defensius el que més ens pesava.

 

Una bona defensa més les ajudes han sigut la clau per aconseguir la victòria a més d'un atac amb passes quan ens saltava més d'un jugador. A més aquesta defensa ens ha donat l'oportunitat de fer contraatacs que ens han deixat sols sota cistella.

Ha sigut un partit on hem sabut jugar al nostre joc tot i la primera part i el sisè quart, però marxem contents amb el resultat i en com s'ha treballat.

Hem de seguir treballant en el rebot i en on apuntem a l'hora d'encistellar, ja que fallem massa sota cistella, però seguim avançant i això és el que compta.

Descansa

12-02-2018

UB LLefià 45 - AE Minguella 25

05-02-2018

Va ser un partit amb molta intensitat per part dels rivals que per la nostra. Això juntament amb la poca organització dins de pista va fer que quedéssim per sota.

Va faltar jugar amb cap i al nostre joc enlloc de perdre el cap per tal de poder fer circular la pilota per pista i aconseguir acabar sols sota cistella o llençar des d'una bona posició. L'altre problema va ser la defensa 1c1, ja que hi havia alguns despistes que acabaven amb un jugador contrari acabant sol.

Hem de continuar entrenant el moviment de pilota a través de passes enlloc de tant de bot i la defensa 1c1 juntament amb el rebot.

AE Minguella 46 - Salesians Badalona 43

29-01-2018

Des d'un primer moment vam començar el partit amb molta intensitat, amb un joc ràpid, amb molts passes i tant un bon atac com una bona defensa. Això ens va situar per sobre al primer quart, però l'excés de confiança per part nostra i un bon treball de l'equip contrari va fer que tots dos anéssim al mateix ritme i les coses s'igualessin fins a l'últim quart, on finalment vam aconseguir la màxima diferència per marxar a casa amb la nostra segona victòria.

Va ser decisiva la constància que vam demostrar, sobretot en la defensa 1c1. Vam aconseguir que els hi costés una mica més entrar i fer cistella, a més van sortir algunes ajudes. També els passes van ajudar molt al nostre atac al moment de buscar un company sol per tal de poder encistellar. En definitiva, vam fer un gran pas aquest dissabte.

El que falta seguir treballant és apuntar a l'hora de tirar i el rebot tant defensiu com ofensiu. Tot i això, ens quedem amb molt bones sensacions després d'aquest partit. Ara queda seguir en aquesta línia i continuar avançant.

UE Sant Andreu 67 - AE Minguella 40

22-01-2018

Partit complicat per a nosaltres i fàcil pels rivals. Ens va faltar força des d'un principi i això no ens va permetre jugar al nostre joc. L'altre equip va portar el ritme del partit i les nostres errades defensives (en rebot i en defensa al jugador) i la falta de punteria a l'atac van fer que ens quedéssim cada cop més enrere. 

Falta seguir insistint en apuntar a l'hora de llençar i seguir treballant molt en la defensa, tant en defensar cadascú al seu jugador com en ajudar quan un s'escapa sol. També falta millorar els passes, que van ser el principal motiu de que perdéssim moltes possessions de pilota, a més del bot innecessari.

AE Minguella 64 - Sant Gervasi 14

15-01-2018

Primera victòria de l'equip després d'un partit amb molta intensitat per part nostra i amb una molt bona actitud. Hem pogut posar finalment en pràctica tot el que hem estat treballant des del primer dia i jugar còmodes per primer cop; amb molts passes quan tocava per tal de trobar cistella tots els jugadors.

Tot i això, encara queda molt per treballar i millorar, com a l'hora d'apuntar a cistella o la defensa de cadascú al seu jugador, però seguirem treballant per continuar avançant.

C. Joventut Badalona E 69 - AE Minguella 31

18-12-2017

Un partit en el que ens han penalitzat més les nostres pròpies errades que no pas el joc de l'equip rival. Hem perdut moltes pilotes  per botar massa o fer un mal passe, tot i que hem millorat la defensa en 1c1 i a l'apretar hem recuperat algunes pilotes.

Falta treballar més el joc en equip i la defensa juntament amb el rebot.

La part positiva és que (a part de que notem una millora en comparació amb el començament de la pretemporada), tot i que a l'últim moment hem tingut diverses baixes inesperades, hem lluitat fins a l'últim moment encara que el ritme del partit era superior al que podíem aguantar.

Seguirem treballant per afrontar d'una manera diferent la temporada al tornar de vacances, amb uns nous objetius i més força.

AE Minguella 27 - Gramenet BC Taronja 77

04-12-2017

Partit molt complicat contra un equip superior al que no hem pogut parar per culpa d'una defensa massa fluixa, on falta insistir en que cada jugador ha de defensar al seu però també ajudar si un jugador de l'equip contrari s'escapa sol.

Una altra cosa a millorar és la punteria, ja que per molt que hem aconseguit arribar molts més cops a cistella que al partit d'anada, no hem aconseguit anotar tant com ho podríem haver fet.

A destacar està el joc amb passes que seguim fent, ràpid i sense bots majoritàriament, i que ens acosta a cistella, aprofitant cada oportunitat que tenim per tirar. Hem de seguir aprofitant el treball en equip que tenim i que cada cop va progressant una mica més.

A.E. Minguella 28 - Unió Bàsquet Sant Adrià 56

27-11-2017

Principi molt fluix amb una diferència que hem arrossegat durant tot el partit fins al final, però tot i això hem seguit lluitant fins a l'últim segon amb uns quarts més igualats gràcies a que hem començat a veure cistella a través d'un moviment de pilota més ràpid que el bot, que acabava en pilota a mans del rival. 

Cal destacar les línies de passe, ja que hem robat moltes pilotes gràcies a la bona posició en la que ens posàvem.

Falta millorar el bot per tal de poder tirar la pilota a terra sense por des d'un principi. També millorar els passes, que són fluixos i a vegades a l'atzar. Hem d'aixecar el cap per poder fer uns bons passes i per tal d'apuntar a cistella i que entri tot el que no està entrant. Per últim, millorar la defensa, ja que encara hi ha jugadors sols per pista que acaben sota cistella sols.

AE Mireia Montgat 71 -AE Minguella 31

20-11-2017

Un principi molt fluix que es va allargar durant tot el partit, on només podem descartar dos quarts en els que vam aconseguir que sortissin les coses, però durant la resta, nosaltres mateixos vam deixar que ens passessin per sobre sense cap inconvenient per falta de concentració.

Va costar molt que poguéssim posar la pilota en joc al nostre favor, tant els passes com els tirs eren desencertats i la nostra defensa molt fluixa, i són coses que hem de millorar encara juntament amb l'actitud cara a un rival superior.

AE Minguella 22 - AEE Col.legi Cultural B 39

13-11-2017

Partit dinàmic on vam saber portar el ritme des del principi fins al final, lluitant a cada quart tret d'algun que ens vam despistar i van ser els que ens van penalitzar de cara al resultat final. Tot i això, vam aconseguir retallar la diferència de punts en comparació amb el de la primera volta, acabant amb un -17 en comptes d'un -32, cosa que era el nostre objectiu.

Cal destacar la qualitat del nostre joc ara que ja comencem a assolir les bases després de setmanes de treballar. Un gran exemple va ser el moviment de bola a través d'atacs on només hi havia passes i el mínim bot possible, cosa que ens va permetre acabar sota cistella sols en diverses ocasions.

Falta millorar la punteria, ja que per molt que vam tirar molts cops a cistella no va entrar gairebé res per no apuntar; a més falta seguir treballant en la defensa 1c1 i en el treball per rebre.

AE Minguella 23 - C Joventut Badalona E 47

06-11-2017

Un partit on vam poder jugar al nostre joc, aguantant al rival durant la primera part gràcies a una molt bona actitud. Tot i això, la seva intensitat va fer que a partir de la mitja part tinguéssim més problemes que abans per controlar el ritme del partit, juntament amb el poc encert per part nostra en aquesta mateixa segona part, però tots van seguir lluitant fins a l'últim segon.

Estem molt contents pel canvi d'actitud vist el dissabte, fruit d'una setmana de treball on ja es podia veure aquest canvi per part dels jugadors. Hem de seguir treballant per evitar aquests períodes que ens deixen per sota (en aquesta ocasió dos quarts on vam acabar amb un 2-12 i un 0-12, 20 punts de diferència que van ser claus pels 24 que ens van treure al final) i seguir pel camí que estem començant a prendre i així poder millorar respecte a la primera volta.

Gramenet BC Taronja 66 - AE Minguella 16

30-10-2017

Partit complicat contra un equip tècnicament superior a nosaltres i que ens va treure del partit des del principi. Falta concentrar-nos des d'un primer moment i aportar actitud per poder lluitar aquest tipus de partits de la millor forma que sabem.

UB Sant Adrià Blau 58 - A.E.Minguella 21

23-10-2017

Partit on es van veure coses positives en quant al nostre joc, deixant clara la millora constant, però ens va faltar l'actitud necessària com per posar-nos al nivell d'un rival ràpid i potent que va limitar molt el nostre joc.

A. E. Minguella 31 - Mireia de Montgat 56

09-10-2017

Inici molt fluixet però poc a poc hem anat millorant gràcies a un canvi d'actitud i hem pogut lluitar al nivell del rival. Tret del resultat, avui hem vist que hem avançant una passa i el nostre joc millora, però encara queda molta feina per fer.

Col·legi Cultural 50 - AE MINGUELLA 28

03-10-2017

Un primer partit complicat, on no hem sabut imposar-nos i jugar. El ritme l'ha portat l'equip rival durant tot el partit tret durant un quart, que hem pogut dominar gràcies a una bona actuació, deixant-nos com a resultat un parcial de 19 - 02.

Encara queda molta feina per fer i molt treball.