Cròniques Pre-Mini B masculí

AE Minguella 27 - Gramenet BC Taronja 77

04-12-2017

Partit molt complicat contra un equip superior al que no hem pogut parar per culpa d'una defensa massa fluixa, on falta insistir en que cada jugador ha de defensar al seu però també ajudar si un jugador de l'equip contrari s'escapa sol.

Una altra cosa a millorar és la punteria, ja que per molt que hem aconseguit arribar molts més cops a cistella que al partit d'anada, no hem aconseguit anotar tant com ho podríem haver fet.

A destacar està el joc amb passes que seguim fent, ràpid i sense bots majoritàriament, i que ens acosta a cistella, aprofitant cada oportunitat que tenim per tirar. Hem de seguir aprofitant el treball en equip que tenim i que cada cop va progressant una mica més.

A.E. Minguella 28 - Unió Bàsquet Sant Adrià 56

27-11-2017

Principi molt fluix amb una diferència que hem arrossegat durant tot el partit fins al final, però tot i això hem seguit lluitant fins a l'últim segon amb uns quarts més igualats gràcies a que hem començat a veure cistella a través d'un moviment de pilota més ràpid que el bot, que acabava en pilota a mans del rival. 

Cal destacar les línies de passe, ja que hem robat moltes pilotes gràcies a la bona posició en la que ens posàvem.

Falta millorar el bot per tal de poder tirar la pilota a terra sense por des d'un principi. També millorar els passes, que són fluixos i a vegades a l'atzar. Hem d'aixecar el cap per poder fer uns bons passes i per tal d'apuntar a cistella i que entri tot el que no està entrant. Per últim, millorar la defensa, ja que encara hi ha jugadors sols per pista que acaben sota cistella sols.

AE Mireia Montgat 71 -AE Minguella 31

20-11-2017

Un principi molt fluix que es va allargar durant tot el partit, on només podem descartar dos quarts en els que vam aconseguir que sortissin les coses, però durant la resta, nosaltres mateixos vam deixar que ens passessin per sobre sense cap inconvenient per falta de concentració.

Va costar molt que poguéssim posar la pilota en joc al nostre favor, tant els passes com els tirs eren desencertats i la nostra defensa molt fluixa, i són coses que hem de millorar encara juntament amb l'actitud cara a un rival superior.

AE Minguella 22 - AEE Col.legi Cultural B 39

13-11-2017

Partit dinàmic on vam saber portar el ritme des del principi fins al final, lluitant a cada quart tret d'algun que ens vam despistar i van ser els que ens van penalitzar de cara al resultat final. Tot i això, vam aconseguir retallar la diferència de punts en comparació amb el de la primera volta, acabant amb un -17 en comptes d'un -32, cosa que era el nostre objectiu.

Cal destacar la qualitat del nostre joc ara que ja comencem a assolir les bases després de setmanes de treballar. Un gran exemple va ser el moviment de bola a través d'atacs on només hi havia passes i el mínim bot possible, cosa que ens va permetre acabar sota cistella sols en diverses ocasions.

Falta millorar la punteria, ja que per molt que vam tirar molts cops a cistella no va entrar gairebé res per no apuntar; a més falta seguir treballant en la defensa 1c1 i en el treball per rebre.

AE Minguella 23 - C Joventut Badalona E 47

06-11-2017

Un partit on vam poder jugar al nostre joc, aguantant al rival durant la primera part gràcies a una molt bona actitud. Tot i això, la seva intensitat va fer que a partir de la mitja part tinguéssim més problemes que abans per controlar el ritme del partit, juntament amb el poc encert per part nostra en aquesta mateixa segona part, però tots van seguir lluitant fins a l'últim segon.

Estem molt contents pel canvi d'actitud vist el dissabte, fruit d'una setmana de treball on ja es podia veure aquest canvi per part dels jugadors. Hem de seguir treballant per evitar aquests períodes que ens deixen per sota (en aquesta ocasió dos quarts on vam acabar amb un 2-12 i un 0-12, 20 punts de diferència que van ser claus pels 24 que ens van treure al final) i seguir pel camí que estem començant a prendre i així poder millorar respecte a la primera volta.

Gramenet BC Taronja 66 - AE Minguella 16

30-10-2017

Partit complicat contra un equip tècnicament superior a nosaltres i que ens va treure del partit des del principi. Falta concentrar-nos des d'un primer moment i aportar actitud per poder lluitar aquest tipus de partits de la millor forma que sabem.

UB Sant Adrià Blau 58 - A.E.Minguella 21

23-10-2017

Partit on es van veure coses positives en quant al nostre joc, deixant clara la millora constant, però ens va faltar l'actitud necessària com per posar-nos al nivell d'un rival ràpid i potent que va limitar molt el nostre joc.

A. E. Minguella 31 - Mireia de Montgat 56

09-10-2017

Inici molt fluixet però poc a poc hem anat millorant gràcies a un canvi d'actitud i hem pogut lluitar al nivell del rival. Tret del resultat, avui hem vist que hem avançant una passa i el nostre joc millora, però encara queda molta feina per fer.

Col·legi Cultural 50 - AE MINGUELLA 28

03-10-2017

Un primer partit complicat, on no hem sabut imposar-nos i jugar. El ritme l'ha portat l'equip rival durant tot el partit tret durant un quart, que hem pogut dominar gràcies a una bona actuació, deixant-nos com a resultat un parcial de 19 - 02.

Encara queda molta feina per fer i molt treball.