Cròniques Mini B masculí

SANT JOAN DE MATA 46 – 67 AE MINGUELLA

10-10-2017

Molt content al veure aquest partit. Després d’una setmana de molts bons entrenaments obtenim la recompensa. Des del primer minut tots els jugadors molt concentrats i molt intensos tant en atac com en defensa.

Molt activats en defensa des del primer minut que ens va ajudar a recuperar moltíssimes pilotes i obtenir punts fàcils de contraatac. Destacar la millora en errors del partit passat com la pèrdua de passes, fallar de sota cistella, poc encert en tir, etc. En aquest partit, tot a l’inrevés, molts poques pilotes perdudes, poques fallades de sota cistella i percentatge de triple molt elevat. També destacar l’actitud en el rebot que ens ha ajudat a tenir segones oportunitats als atacs i a fer contraatacs després de rebot defensiu.
Tot i aquest gran partit, vam tenir un petit fallo que va ser el 2 contra 1. No ens va acabar de sortir. Ens vam carregar de faltes molt ràpid per no fer-ho com calia.
Un balanç molt positiu que ens dóna la primera victòria de la temporada. Si seguim amb aquesta actitud cada setmana, notarem la millora dia a dia. Molt content i a seguir treballant!

AE MINGUELLA 64 - 68 CÍRCOL CATÒLIC

02-10-2017

Després de fer un amistós dimecres contra Ademar i no fer gaire bon partit, al partit d’avui hem canviat totalment la mentalitat i hem sortit amb moltíssimes ganes des del primer minut. Destacar sobretot la concentració i intensitat de tots els jugadors tant en atac com en defensa.
Pel que fa a l’atac, no hem sigut gens egoistes i hem jugat molt bé 5 oberts passant i tallant tal com vam treballar als entrenaments previs al partit. Potser ens ha faltat una mica d’encert en el tir exterior però sobretot ens hem fallat molts bàsquets fàcils de sota. Tot i això, destacar que avui segurament és el primer partit des de que porto aquest equip que TOTS els jugadors fan alguna cistella i això és gràcies a la bona organització que hem tingut en atac.
Pel que fa a la defensa, hem estat molt bé tot el partit excepte el 4t quart que els hi hem regalat el partit. Els hem deixat tirar sols, no lluitàvem el rebot, etc. Oblidant aquest quart, molt bon partit en defensa de tot l’equip, on saltar al dos contra u després de bàsquet ens ha ajudat a recuperar moltes pilotes i anotar bàsquets fàcils. Falta seguir treballant-ho per acabar de polir els petits errors que encara fem.

En resum, tot i la derrota en aquest derbi, ens emportem una bona sensació i marxem amb moltes ganes de demostrar que podem guanyar-los a base de treballar les petites coses que hem fallat avui.