Cròniques Mini B masculí

Descansa

04-12-2017

CAT Mini 51 - AE Minguella 66

27-11-2017

Partit en principi “fàcil” on vam anar massa confiats i ens van donar guerra fins l’últim minut. 

No vam jugar malament en atac ja que la majoria de bàsquets que vam fer van ser de passar i tallar, però pel que fa a la defensa faltava moltíssima intensitat. No ens va sortir gaire bé la defensa de saltar al dos contra 1 i tampoc vam saber defensar massa bé el joc individual. Ens va fallar també tant el balanç defensiu com ofensiu.


Tot i aquests errors defensius, ens quedem amb el bon atac que vam fer i a seguir treballant la defensa pels següents partits.

AE Minguella 72 - S.E. Sant Joan de Mata 53

20-11-2017

Tot i la victòria sense dificultats, marxem amb un mal sabor de boca. Després de fer una bona primera part on vam estar activats tant en defensa com en atac, va venir una segona part horrorosa.
Tot el que vam fer bé a la primera part, ho vam fer fatal a la segona part. Passar i tallar, saltar al dos contra un, lluitar els rebots, passar i tallar… A la segona part només jugàvem sobre bot i quan fèiem algun passe el perdíem. També vam permetre molts bàsquets seus de segona oportunitat perquè ens agafaven el rebot ofensiu. Tampoc vam saber sortir de la pressió amb passes i vam perdre moltíssimes pilotes. Segurament la segona part va ser el pitjor bàsquet que hem jugat en tota la temporada.
Per tant, anem a millorar els errors de la segona part i a destacar les coses bones de la primera part per seguir treballant i millorant i, sobretot, divertir-nos tots junts.

Círcol Catòlic B 68 - AE Minguella 66

13-11-2017

Un derbi difícil contra els primers del grup. A l’anada ja vam perdre de 4 on, entre 2 jugadors, ens van ficar casi 50 punts.
Bàsicament vam perdre el partit per culpa del 3r quart, on ens van fer un parcial de 11-2. Mica en mica vam aconseguir retallar distàncies a la segona part i inclús posar-nos per davant al marcador. Un partit molt ajustat on ens ho jugàvem tot a cara o creu, i no vam guanyar.

Tot i la derrota, destacar el bon partit tant ofensiu com defensiu. Excepte algun quart en concret, vam jugar molt bé a passar i tallar i a penetrar i doblar la pilota quan saltava l’ajuda. Pel que fa la defensa, vam fer una gran defensa a tots els rivals excepte el jugador 99, que era molt hàbil tant amb l’esquerra com amb la dreta i era molt ràpid. Pel que fa als dos contra uns en defensa, ens van ajudar molt, sobretot al final del partit, quan ho fèiem amb una brutal intensitat.

Encara que haguem perdut contra els primers, en nostre objectiu és no perdre cap partit i poder mantenir-nos segons. Molt contents per les ganes i intensitat de tots els jugadors.

AE Minguella 56 - Sant Andreu Groc 52

06-11-2017

Partit que no havia de ser complicat se'ns fa difícil per culpa de l’actitud. Una molt mala primera part fa que anéssim justos tot el partit. Molts passes perduts, poc rebot i sobretot, no vam saber parar els dos únics bons jugadors de l’altre equip.
A la segona part ens vam posar les piles i vam començar a jugar passar i tallar sense perdre pilotes i vam posar intensitat en defensa. Això ens va portar a fer un bon parcial i que ens poséssim per davant al marcador.
Oblidant la primera part, molt bon partit on vam aplicar conceptes vistos a entrenament. Tot i això, necessitem més constància i sortir des del primer minut amb una bona actitud.
Ara toca pensar en el següent partit contra el Círcol, els primers. Un partit difícil on ens jugarem la primera posició.

A.E. Minguella 93 - Cat-Mini 57

23-10-2017

Molt bon partit per part de tot equip. Després de fer un molt mal entrenament el dilluns, sembla que el toc d’atenció que vam fer ha anat molt bé. Un partit on vam treballar tot el partit molt bé en defensa que ens va ajudar a recuperar moltes pilotes, sobretot a la sortida de fons quan saltàvem al 2 contra 1.
També destacar l’encert en atac. A diferència d’altres partits, no vam fallar de sota cistella i això ens va sumar molts punts. També destacar la gran quantitat de tirs de 3 que vam anotar.
Tot i això, potser ens va faltar una mica de ganes per acabar guanyant de molt més, ja que ens vam relaxar els dos últims quarts, on ens van remuntar dos punts.
Seguim treballant per millorar i acabar de polir els errors que fem.

SANT JOAN DE MATA 46 – 67 AE MINGUELLA

10-10-2017

Molt content al veure aquest partit. Després d’una setmana de molts bons entrenaments obtenim la recompensa. Des del primer minut tots els jugadors molt concentrats i molt intensos tant en atac com en defensa.

Molt activats en defensa des del primer minut que ens va ajudar a recuperar moltíssimes pilotes i obtenir punts fàcils de contraatac. Destacar la millora en errors del partit passat com la pèrdua de passes, fallar de sota cistella, poc encert en tir, etc. En aquest partit, tot a l’inrevés, molts poques pilotes perdudes, poques fallades de sota cistella i percentatge de triple molt elevat. També destacar l’actitud en el rebot que ens ha ajudat a tenir segones oportunitats als atacs i a fer contraatacs després de rebot defensiu.
Tot i aquest gran partit, vam tenir un petit fallo que va ser el 2 contra 1. No ens va acabar de sortir. Ens vam carregar de faltes molt ràpid per no fer-ho com calia.
Un balanç molt positiu que ens dóna la primera victòria de la temporada. Si seguim amb aquesta actitud cada setmana, notarem la millora dia a dia. Molt content i a seguir treballant!

AE MINGUELLA 64 - 68 CÍRCOL CATÒLIC

02-10-2017

Després de fer un amistós dimecres contra Ademar i no fer gaire bon partit, al partit d’avui hem canviat totalment la mentalitat i hem sortit amb moltíssimes ganes des del primer minut. Destacar sobretot la concentració i intensitat de tots els jugadors tant en atac com en defensa.
Pel que fa a l’atac, no hem sigut gens egoistes i hem jugat molt bé 5 oberts passant i tallant tal com vam treballar als entrenaments previs al partit. Potser ens ha faltat una mica d’encert en el tir exterior però sobretot ens hem fallat molts bàsquets fàcils de sota. Tot i això, destacar que avui segurament és el primer partit des de que porto aquest equip que TOTS els jugadors fan alguna cistella i això és gràcies a la bona organització que hem tingut en atac.
Pel que fa a la defensa, hem estat molt bé tot el partit excepte el 4t quart que els hi hem regalat el partit. Els hem deixat tirar sols, no lluitàvem el rebot, etc. Oblidant aquest quart, molt bon partit en defensa de tot l’equip, on saltar al dos contra u després de bàsquet ens ha ajudat a recuperar moltes pilotes i anotar bàsquets fàcils. Falta seguir treballant-ho per acabar de polir els petits errors que encara fem.

En resum, tot i la derrota en aquest derbi, ens emportem una bona sensació i marxem amb moltes ganes de demostrar que podem guanyar-los a base de treballar les petites coses que hem fallat avui.