Cròniques Mini A masculí

A.E. Minguella 56 - U.E. Montgat 44

19-02-2018

Partit complicat.

Un equip que fins ara havia perdut només un partit i amb àmplies victòries sobre els seus contrincants. Davant aquesta situació els jugadors van sortir molt motivats amb la intenció de deixar-se la pell al parquet i així ho van fer.

El primer quart, que el vam perdre de dos, va servir per veure com jugaven i adonar-nos de la importància de la intensitat defensiva. A partir d'aquí, a cada quart la intensitat va anar en augment, no només a la pista, també des de la banqueta.


Gràcies a la intensitat, la pressió de 2c1 va permetre'ns robar moltes pilotes i fer-los cometre molts errors, així com també cal destacar la defensa individual de cada un dels nostres jugadors, que tot i ser inferiors físicament, van aturar els peus als rivals.


Pel que fa en atac, destacar el treball en estàtic, on es va començar a veure la importància de jugar oberts i la generació d'espais a partir del passar/tallar/remplaçar.

Molt bona victòria. Ara a seguir treballant per fer més llarga aquesta ratxa.

Descansa

12-02-2018

AE Minguella 41 - Maristes Ademar Badalona 47

05-02-2018

Tercera derrota consecutiva en un partit molt disputat per part de tots els jugadors.

Segurament és el que ens manca més, l’atac estàtic. Poca circulació de pilota i ens capfiquem en donar passe al primer tall quan no n'hi ha.

En defensa, el 2c1 ens segueix donant moltes recuperacions de pilotes i bàsquets fàcils.

Teníem el partit casi sentenciat durant els últims quarts però el rebot ens va perjudicar i els hi vam donar segones i terceres opcions que ens van acabar passant factura.

No deixarem de treballar i confiarem amb nosaltres, ja que tard o d’hora acabarà arribant la victòria.

Ajornat

29-01-2018

A.E. Minguella 66 - C.B. Cabrera 68

22-01-2018

Segona derrota consecutiva on no es resol fins l’últim instant.

Comencem bastant bé podent córrer al contraatac amb dos o tres passes. Seguim amb les mateixes dificultats en l’atac estàtic, generem poques accions de passar i tallar degut a estar molt quiets quan no tenim la pilota.

En defensa el 2x1 ens ajuda molt a recuperar pilotes en els primers quarts. Després ens falta saltar a l’ajuda un cop superat el 1x1.

Gràcies a un 6è quart molt bo amb un 5-16 ens va deixar anar-nos una mica del marcador però desprès un 7è quart molt fluix i deixant de treballar van poder tornar apropar-se al marcador. Final molt ajustat on vam acabar anant a la pròrroga. Un cop a la pròrroga vam aguantar molt bé fins l’últim segon que ens la van ficar i no vam poder tenir cap altre opció.

Era un partit a cara o creu i aquest cop ens va sortir creu. Tot i així bona actitud de tots els jugadors treballant fins l’últim minut de partit cosa que abans ens feia por aquests finals així i deixàvem de treballar.

La Salle Horta 51 - A.E. Minguella 48

15-01-2018

Primer partit d’aquesta segona fase on tot el que vam treballar durant la primera fase sembla que se'ns hagi oblidat.

Un mal començament amb un 13-0 en contra ens va fer anar tot el partit per darrera. En cap moment vam saber donar un pas més per poder aconseguir la victòria.

En atac estàtic dificultats en el passar i tallar i moltes pilotes perdudes ja que ells s’anticipaven a per la pilota i nosaltres l’esperàvem.

En defensa no estàvem intensos en cap moment. Els deixàvem rebre molt fàcil i quan ens superaven cap company anava a  ajudar.

Tot i això dir que el camp no ajudava molt. Era un pati descobert i el terra era desastrós.
Hem de seguir treballant més ja que la majoria de partits seran així.

A.E. Minguella 80 - 30 VIVE El Masnou

18-12-2017

Bon últim partit d'aquesta primera fase on acabem amb una balanç positiu de 9-1.

Inici força bo tot i no sortir bé en defensa. El rival tenia dos jugadors molt superiors a la resta dels seus compamys i agafaven moltes responsabilitats. Tot i això, a partir del 4t quart els hem pogut parar a base de la bona defensa dels jugadors nostres encarregats de fer-ho i de les ajudes dels altres companys.


En atac, hem aconseguit córrer amb dos/tres passes i anotar ràpid. Ens segueix costant jugar en estàtic i tenir bona circulació de pilota, ja que sempre busquem el passe al primer tall i perdem pilotes.

Tots el jugadors ens aporten diferentes coses que ens permet anar creixent a poc a poc.  Ara, a la seguent fase, haurem de fer un esforç més i seguir controlant els alts i baixos perquè ens podran portar problemes. Contenta per l’actitud de tot l’equip ja que estem anant de menys a més i ja es comença a veure el treball que hi ha. Seguim!

Sant Andreu de Natzaret 78 - A.E. Minguella 72

04-12-2017

Partit molt igualat on al final no l'hem sabut treure per falta de ganes.

Primera part molt desastrosa on hem aguantat el resultat com hem pogut. En l’atac estàtic ens falta molt més moviment de pilota ja que estem molt quiets i no trobem accions fàcils. Quan defensem bé el 1x1 i carreguem el rebot veiem que podem sortir ràpid amb 2 o 3 passades i finalitzar còmode.

A la segona part, ens hi hem posat una mica més i és quan hem començat a jugar en equip i a treure bones accions. Un cop forcem la pròrroga, ens venim a baix ja que ningú vol agafar la responsabilitat i no anotem. 

Aquesta derrota ens servirà de molt per veure que no ens podem relaxar en cap moment i hem de treballar tot el partit.

Bàsquet Neus 47 - A.E. Minguella 51

27-11-2017

És l’equip més competitiu que tenim a la lliga i el que ens va posar les coses difícils en aquest últim partit que vam patir de valent.

Partit on només som 9 jugadors per diversos motius. Últimament fem el mateix error i és que comencem bastant bé i acabem deixant de treballar. Comencem els primers quarts treballant molt bé els conceptes de passar-tallar i dels tres bots per atacar el 1x1. Ens falta guanyar les esquenes i aprofitar quan treiem de fons ofensiu.
Com que erem pocs jugadors i la pista era gran, a partir de la mitja part, comencem a estar més cansats del compte i fem faltes per arribar tard a les ajudes. Fet que ens fa acabar el partit amb 6 jugadors disponibles.
Tornem a rebre un parcial important, causat per precipitacions i errades no forçades que ens fan arribar a un final molt ajustat. A l'últim quart vam saber aguantar be el resultat.

Ens cal millorar la concentració en tot el partit i l'encert des de sota l'aro.

Per acabar, felicitar als nois que van fer un esforç extra per treure el partit endavant i matemàticament quedar primers de grup.

A.E. Minguella 65 - 46 C.B. Sant Josep

20-11-2017

Bona primera part on saltàvem bé al 2c1, fet que ens permetia recuperar pilotes a primera línia i podíem anotar fàcilment sols. Tambè destacar que hi hagut molta més circulació de pilota i més moviment en el passar i tallar degut als partits anteriors, ja que hem introduit atacar l’1x1 amb 3 bots i si no podem la donem. En aquests primers quarts tota la banqueta estava animant i ajudava als jugadors que jugaven.

A la segona part, com en el partit de la primera volta al seu camp, ens relaxem pel bon resultat que portem i l'equip rival comença a remuntar i a fer-nos parcials com un de 2-14. Un dels problemes que hem tingut, ha estat que hem deixat de moure la pilota i hem començat a botar per nosaltres sols i no mirar les accions fàcils.

Hem d’estar concentrats tot el partit per evitar aquests alts i baixos que ara no ens afecten gaire, però després el més probable es que sí. Seguim treballant aquests petits conceptes nous.

C. Joventut 40 - 76 A.E. Minguella

13-11-2017

Mal començament del primer quart on sortim confiats pel marcador del partit d'anada.

A partir del segon quart comencem a saltar bé el 2c1, recuperant pilotes que ens facilitava l'anotació ràpida. Hem d'entendre que no hem d'anar a recuperar la pilota només rebre el defensor , ja que ens carreguem ràpidament de faltes.

En atac, en aquest partit s'ha vist una gran millora del passar i tallar on hem tret molts tirs sols sota de l'aro.  

Els propis jugadors veuen que quan no mouen la pilota i no treballen per rebre, les coses no surten. Tenim molts alts i baixos que ara no ens porta problemes degut als resultats però tot i així, això ho hem de millorar.  

Tots el jugadors anoten punts i aporten diverses coses que ens permeten ser inesperats.

Vive El Masnou 46 - A.E. Minguella 67

06-11-2017

Molt bona primera part de tot l’equip tenint cada cop més clar el concepte de passar i tallar. A la segona part, els últims quarts baixem el ritme i deixem de treballar.

En defensa, començem els primers quarts saltant molt be al 2c1, recuperant forces pilotes. Tot i això, ens falta posar menys mans i seguir treballant la defensa de 1c1.

 Contenta per l'actitud i el treball de tots els jugadors.

A.E. Minguella 79 - A.E. Sant Andreu Natzaret 52

30-10-2017

Veníem d’un partit bastant dolent, on no tenim clar el que havíem de jugar. Aquest partit hem pogut veure que ja tenim una mica més clar el concepte de passar/tallar i buscar l’espai buit. Gràcies a això vam poder trobar accions fàcils. El ritme de partit el vam marcar nosaltres des de el primer moment amb un bon inici. 
La defensa de l’1x1 molt bona però ens falta acabar de millorar el 2x1 en alguns moments.
Contenta pel canvi d’actitud d’alguns jugadors. Seguim treballant!

A.E. Minguella 57 - Basquet Neus 38

23-10-2017

Tot i el resultat, mal partit nostre. Inici força bo amb un gran 2c1 en defensa, recuperant pilotes i portant el ritme del partit fins al final de la primera part.
A la segona part hem començat a baixar el ritme i no sabíem a què jugar. No hem sabut moure la pilota amb criteri. Quan movíem la pilota i treballàvem, trobàvem bones accions.
Hem de seguir treballant per arribar als objectius marcats.

Sant Josep C 75 - AE Minguella 81

09-10-2017

Molt bona primera part treballant bé els conceptes que és on hem pogut agafar una distància còmode, però tot i així encara ens manca una mica el passar i tallar. 
Segona part totalment diferent amb uns despistes en defensa i en atac sense saber què jugar. Degut a aquests errors hem arribat a un final ajustat, on els últims minuts hem pogut controlar millor el partit i tornar a treballar com a la primera part.

Destacar l’esforç que han fet tots els nens ja que no estem acostumats a jugar en pista gran. Contenta per la victòria però hem de seguir treballant i no tenir aquests alts i baixos.

AE Minguella 95 - Penya 28

02-10-2017

Primer partit de lliga on vam començar força bé en defensa amb l’ajuda del 2c1, on vam poder agafar una distància des de els primers quarts, sobretot en el segon quart amb un 21-0 a favor. En atac falta mes circulació de pilota i no quedar-se quiet un cop es dóna un passe.
Tots van poder anotar però hem de seguir treballant el tema d’espais i sobretot guanyar les esquenes.