Cròniques Mini A masculí

Sant Andreu de Natzaret 78 - A.E. Minguella 72

04-12-2017

Partit molt igualat on al final no l'hem sabut treure per falta de ganes.

Primera part molt desastrosa on hem aguantat el resultat com hem pogut. En l’atac estàtic ens falta molt més moviment de pilota ja que estem molt quiets i no trobem accions fàcils. Quan defensem bé el 1x1 i carreguem el rebot veiem que podem sortir ràpid amb 2 o 3 passades i finalitzar còmode.

A la segona part, ens hi hem posat una mica més i és quan hem començat a jugar en equip i a treure bones accions. Un cop forcem la pròrroga, ens venim a baix ja que ningú vol agafar la responsabilitat i no anotem. 

Aquesta derrota ens servirà de molt per veure que no ens podem relaxar en cap moment i hem de treballar tot el partit.

Bàsquet Neus 47 - A.E. Minguella 51

27-11-2017

És l’equip més competitiu que tenim a la lliga i el que ens va posar les coses difícils en aquest últim partit que vam patir de valent.

Partit on només som 9 jugadors per diversos motius. Últimament fem el mateix error i és que comencem bastant bé i acabem deixant de treballar. Comencem els primers quarts treballant molt bé els conceptes de passar-tallar i dels tres bots per atacar el 1x1. Ens falta guanyar les esquenes i aprofitar quan treiem de fons ofensiu.
Com que erem pocs jugadors i la pista era gran, a partir de la mitja part, comencem a estar més cansats del compte i fem faltes per arribar tard a les ajudes. Fet que ens fa acabar el partit amb 6 jugadors disponibles.
Tornem a rebre un parcial important, causat per precipitacions i errades no forçades que ens fan arribar a un final molt ajustat. A l'últim quart vam saber aguantar be el resultat.

Ens cal millorar la concentració en tot el partit i l'encert des de sota l'aro.

Per acabar, felicitar als nois que van fer un esforç extra per treure el partit endavant i matemàticament quedar primers de grup.

A.E. Minguella 65 - 46 C.B. Sant Josep

20-11-2017

Bona primera part on saltàvem bé al 2c1, fet que ens permetia recuperar pilotes a primera línia i podíem anotar fàcilment sols. Tambè destacar que hi hagut molta més circulació de pilota i més moviment en el passar i tallar degut als partits anteriors, ja que hem introduit atacar l’1x1 amb 3 bots i si no podem la donem. En aquests primers quarts tota la banqueta estava animant i ajudava als jugadors que jugaven.

A la segona part, com en el partit de la primera volta al seu camp, ens relaxem pel bon resultat que portem i l'equip rival comença a remuntar i a fer-nos parcials com un de 2-14. Un dels problemes que hem tingut, ha estat que hem deixat de moure la pilota i hem començat a botar per nosaltres sols i no mirar les accions fàcils.

Hem d’estar concentrats tot el partit per evitar aquests alts i baixos que ara no ens afecten gaire, però després el més probable es que sí. Seguim treballant aquests petits conceptes nous.

C. Joventut 40 - 76 A.E. Minguella

13-11-2017

Mal començament del primer quart on sortim confiats pel marcador del partit d'anada.

A partir del segon quart comencem a saltar bé el 2c1, recuperant pilotes que ens facilitava l'anotació ràpida. Hem d'entendre que no hem d'anar a recuperar la pilota només rebre el defensor , ja que ens carreguem ràpidament de faltes.

En atac, en aquest partit s'ha vist una gran millora del passar i tallar on hem tret molts tirs sols sota de l'aro.  

Els propis jugadors veuen que quan no mouen la pilota i no treballen per rebre, les coses no surten. Tenim molts alts i baixos que ara no ens porta problemes degut als resultats però tot i així, això ho hem de millorar.  

Tots el jugadors anoten punts i aporten diverses coses que ens permeten ser inesperats.

Vive El Masnou 46 - A.E. Minguella 67

06-11-2017

Molt bona primera part de tot l’equip tenint cada cop més clar el concepte de passar i tallar. A la segona part, els últims quarts baixem el ritme i deixem de treballar.

En defensa, començem els primers quarts saltant molt be al 2c1, recuperant forces pilotes. Tot i això, ens falta posar menys mans i seguir treballant la defensa de 1c1.

 Contenta per l'actitud i el treball de tots els jugadors.

A.E. Minguella 79 - A.E. Sant Andreu Natzaret 52

30-10-2017

Veníem d’un partit bastant dolent, on no tenim clar el que havíem de jugar. Aquest partit hem pogut veure que ja tenim una mica més clar el concepte de passar/tallar i buscar l’espai buit. Gràcies a això vam poder trobar accions fàcils. El ritme de partit el vam marcar nosaltres des de el primer moment amb un bon inici. 
La defensa de l’1x1 molt bona però ens falta acabar de millorar el 2x1 en alguns moments.
Contenta pel canvi d’actitud d’alguns jugadors. Seguim treballant!

A.E. Minguella 57 - Basquet Neus 38

23-10-2017

Tot i el resultat, mal partit nostre. Inici força bo amb un gran 2c1 en defensa, recuperant pilotes i portant el ritme del partit fins al final de la primera part.
A la segona part hem començat a baixar el ritme i no sabíem a què jugar. No hem sabut moure la pilota amb criteri. Quan movíem la pilota i treballàvem, trobàvem bones accions.
Hem de seguir treballant per arribar als objectius marcats.

Sant Josep C 75 - AE Minguella 81

09-10-2017

Molt bona primera part treballant bé els conceptes que és on hem pogut agafar una distància còmode, però tot i així encara ens manca una mica el passar i tallar. 
Segona part totalment diferent amb uns despistes en defensa i en atac sense saber què jugar. Degut a aquests errors hem arribat a un final ajustat, on els últims minuts hem pogut controlar millor el partit i tornar a treballar com a la primera part.

Destacar l’esforç que han fet tots els nens ja que no estem acostumats a jugar en pista gran. Contenta per la victòria però hem de seguir treballant i no tenir aquests alts i baixos.

AE Minguella 95 - Penya 28

02-10-2017

Primer partit de lliga on vam començar força bé en defensa amb l’ajuda del 2c1, on vam poder agafar una distància des de els primers quarts, sobretot en el segon quart amb un 21-0 a favor. En atac falta mes circulació de pilota i no quedar-se quiet un cop es dóna un passe.
Tots van poder anotar però hem de seguir treballant el tema d’espais i sobretot guanyar les esquenes.