Cròniques Pre-Infantil B masculí

C.E. Laietà 42 - 52 A.E. Minguella

19-02-2018

El millor partit de la temporada a nivell de defensa, actitud i joc col·lectiu.

Doble victòria a nivell moral i de joc que fa que ens posem liders en solitari. Cal seguir treballant però. Tot i ser 8 en un camp gran avui hem fet un pas de gegant.

Han anotat tots els jugadors i hem estat capaços de fer jugades sense botar.

Descansa

12-02-2018

AE Minguella 63 - UB LLefià 46

05-02-2018

Mal partit on hem començat molt forts amb un parcial de 10-2 però al veure'ns jugant contra un equip amb inferioritat numèrica, on eren 7 preinfantils i un premini, ens hem relaxat i ens hem enganxat al seu ritme cosa que ha fet que mai marxéssim de mes de 18 punts al marcador.

Part positiva ha estat el mai perdre el control del partit, però hi ha una gran part negativa i és que avui hem tingut la sort de que no han estat capaços de remuntar però no pot ser que ens enganxem al seu ritme ja que ens perjudica molt ja que la majoria d'equips són superiors fisicament i en joc estàtic ens fan patir molt al rebot.

Cal seguir treballant.

Ajornat

29-01-2018

A.E. Minguella 61 - 51 Bosco Rocafort

22-01-2018

Partit complicat on un rival molt superior físicament ens ha arribat a guanyar de 13 al final del 5è període, però amb una actitud positiva i treballant des de la defensa hem sabut jugar amb cap fins a posar-nos 2 a dalt al inici del últim període, on marcant el nostre ritme de joc hem pogut acabar guanyant per una diferència de 10 punts.

Molt content per el treball fet i el no baixar els braços de tots i cadascun dels jugadors en els moments de molt desavantatge. Cal seguir treballant.

SEC Montagut 35 - 52 A.E. Minguella

15-01-2018

Camp molt fred i equip superior físicament on hem començat molt "empanats" i el partit molt igualat.

Després de la mitja part hem fet un parcial de 8-0 amb dos triples després d'un bon moviment de pilota i hem anat agafant un avantatge considerable per poder guanyar el partit.

Moltes situacions en atac on no hem necessitat bot per poder anotar amb bons talls i bons passes.

AE Minguella 26 - UE Horta 58

18-12-2017

Agrair als tres jugadors del C per vindre a donar un cop de mà. Molt content amb la feina feta per l'equip però una jornada més tot i anar al 6è període amb una diferència màxima de 8 punts per als visitats la superioritat física ha fet que a partir de 7è la diferència augmentés considerablement. S'ha de seguir treballant.

BC Sant Joan Despí 62 - AE Minguella 40

04-12-2017

Partit molt disputat fins al 7è periode on la falta d'encert i la inferioritat física en van passar factura. Molts problemes a l'hora de finalitzar contaatacs sols. Fallar i, en comptes d'anar a pel rebot, lamentar-se i permetre contraatacs del contrincant a causa d'un nivell de concentració molt baix per part de molts jugadors.

En aquestes categories a l'haver un mínim de períodes i un màxim es nota molt la presència dels jugadors que durant la setmana no han entrenat bé o no han entrenat i els que tenen un nivell de concentració i de ganes molt baix, cosa que perjudica a la resta del equip.

Cal fixar nous objectius de cara a la segona fase i motivar a tots els jugadors, tant els que treballen diariament com els que no. A seguir treballant.

C.B. Viladecans 82 - 32 A.E. Minguella

27-11-2017

Molt mal partit on l'horari i jugadors que per baixes d'altres jugadors s'han vist obligats a donar un cop de mà mig lesionats. 

Encara no m'havia queixat mai però el nivell arbitral ha estat nefast. Hem hagut d'intervenir tots dos entrenadors dels dos equips per evitar que hi hagués cap lesionat degut a la passivitat arbitral exagerada. Partit a un camp de dimensions molt grans que ens ha fet  intentar buscar solucions que avui no han sortit. A seguir treballant.

A.E. Minguella 47 - 66 C.B. Manyanet Les Corts

20-11-2017

Tot i el resultat molt content del treball fet equip molt superior fisicament on el resultat esta en que hem patit molt en el rebot. Molts errors en els tirs lliures fins a 24. Poc a poc jugadors es van sumant al carro i treballen més a derrera i aporten més a davant. Destacar també el jugador Alex Arganda treballant darrera pero sobretot quan l'equip no està encertat és capaç de liderar i aportar molt davant tercer partit consecutiu que supera els 20 punts.

CB Club Barna 71 - AE Minguella 50

13-11-2017

Partit on hem estat molt condicionats per les baixes, i per una setmana d’entrenaments on el grup s’ha relaxat i això ens ha fet merèixer justament el resultat contra els únics rivals als que havíem guanyat a la primera volta.

Sortim del partit amb una lliçó apresa per als jugadors: Es juga com s’entrena. Cal seguir treballant i no treballant de qualsevol forma.

Tot i que el partit en general no fos bo, es van començar a veure coses treballades durant la setmana tant a nivell ofensiu com defensiu.

Per altra banda agraïr als jugadors del Preinfantil C: Pau Gallardo i David Biescas per haver-nos donat un cop de mà.

PARCIALS. 18-8 / 19-18 / 19-11 / 15-13

U.E.HORTA 69 - 53 A.E.MINGUELLA

06-11-2017

Partit molt diferent en atac als anteriors on hem fet un gran salt de qualitat en el joc estàtic. En defensa hem tingut 2 periodes molt dolents que ens han fet perdre el partit contra els que són els coliders. I el punt més important a treballar els tirs lliures on hem fet un 9/21. Destacar el pas endavant que està fent Alex Arganda per tirar de l'equip en els moment complicats amb 24 punts. Hi ha molts jugadors que han fet un gran pas endevant. A seguir treballant però molt satisfet pel treball fet durant la setmana i el partit. Mica en mica l'equip progressa i dóna una imatge molt diferent a la de l'inici de temporada.

PARCIALS

18/12 - 22/14 - 11/11 - 18/16

AE Minguella 37 - B.C.Sant Joan Despí 71

30-10-2017

Inici molt tou com als partits anteriors on seguim sense solucionar aquest problema el qual estem treballant diariament. Actitud molt dolenta de l'equip que a la mitja part ens porta amb un marcador de -24. 

Sortim a la segona meitat amb la mateixa intensitat el que ens fa perdre els dos periodes i ens posa a -34.

Últims dos períodes els juguen els jugadors que s'ho han guanyat durant la setmana i han mostrat ganes al partit i la imatge ha canviat. Finaltitzem amb el -34 amb un joc molt més treballat i més alegre els últims dos períodes. Felicitar als jugadors que treballen dia rere dia i als altres donar un toc d'atenció. Tot i això l'equip progressa.

A.E. Minguella 34 - CB Viladecans Verd 56

23-10-2017

Tercer partit on físicament ens veiem molt superats i comencem a un ritme molt baix, amb molts dubtes i pors.

A partir de la mitja part, imatge completament diferent jugant amb qui s'ho ha guanyat justament durant la setmana, i durant el partit. Així doncs demostrant que es juguen els partits com es treballa durant la setmana. A destacar el treball realitzat durant tot els entrenaments i el partit en especial de A. Arganda que va acabar com a màxim realitzador i tirant de l'equip en els moments complicats de partit. 

Cal seguir treballant tots els aspectes del joc però es nota una gran millora en el joc col·lectiu.

PARCIALS. 6 - 14 / 4 - 14 / 9 - 14 / 15 - 14

C.B.Manyanet Les Corts 78 - 28 A.E.Minguella

09-10-2017

Partit a un camp gran amb 8 jugadors dels quals dos sortien d'estar tota la setmana malalts. Inici molt fluix parcial de 23 - 4 i tercer parcial 26 - 8 durant els altres dos parcials un partit molt diferent on l'actitud i la defensa han estat genials. Físicament molt superiors també i això ens ha perjudicat molt en el rebot on hem rebut la majoria dels punts. A seguir treballant.