Cròniques Pre-Infantil masculí

A.E. Minguella 60 - C.B. Grup Barna 23

19-11-2018

Victòria plàcida on vam anar de menys a més. 

Molt bon treball de tot l'equip però als dos últims quarts seguim tenint algunes “pàjares” que fa que cometem errors que no hauríem de fer ja. Seguim amb la mateixa dinàmica de la setmana passada on ens surten coses que no fèiem abans gràcies al treball que estem realitzant. 

Senyal positiu que fa que estiguem contents i amb més ganes.  

UE Claret 54 - AE Minguella 53

12-11-2018

Derrota per un sol punt en un camp molt complicat. 

A nivell de joc, el millor que hem fet durant la temporada davant d’un rival amb cara i ulls. Vam fer coses que fins ara no havíem fet, gràcies a un molt bon joc col·lectiu on tots els jugadors van estar molt bé.

En defensa també vam estar a un gran nivell tret d’alguna “pàjara” però que vam ser capaços de sortir-ne. A l'últim quart, on ens pensàvem que ja estava tot fet ja que entràvem amb un avantatge de 10 punts, desapareixem i deixem de treballar. 

Tot i això, encara ens queda molt per aprendre en aquestes situacions de saber controlar el partit i no conformar-nos, voler més.

Acabem la primera volta amb bones sensacions. Contents pel treball que s'està fent per part de tots els jugadors.

Seguim treballant i creixent com equip. 

Descansa

05-11-2018

Descansa

29-10-2018

Asme 11 - AE Minguella 61

22-10-2018

Partit en el qual des de l’inici hem sigut superiors a ells tant físicament com tècnicament. Això ens ha servit per poder pràcticar les nostres mancances i sobretot per recordar tots els conceptes treballats. 

Destacar el molt bon joc en equip.

Descansa

15-10-2018

AE Minguella 40 - Bàsquet Neus 37

08-10-2018

Primer partit d’aquesta primera fase que acaba en victòria. 

Bones sensacions des de l’inici que ens permet anar per davant en el marcador la major part del partit. Al 7è i 8è quart, quan pensem que està tot fet, tenim uns mals moments perdent moltes pilotes i sense saber a què jugar en l'atac estàtic. Tot i arribar al final de partit patint, destacar la defensa que ens va ajudar a gestionar millor els últims minuts.

Hem de millorar aquests errors ja que en altres partits ens pot passar factura.

Contenta per el treball de tot l'equip i el canvi que hi ha hagut respecte l'any passat.  

Encara ens queda molt per fer, seguim! 

Ajornat

01-10-2018