Cròniques Pre-Infantil B masculí

BC Sant Joan Despí 62 - AE Minguella 40

04-12-2017

Partit molt disputat fins al 7è periode on la falta d'encert i la inferioritat física en van passar factura. Molts problemes a l'hora de finalitzar contaatacs sols. Fallar i, en comptes d'anar a pel rebot, lamentar-se i permetre contraatacs del contrincant a causa d'un nivell de concentració molt baix per part de molts jugadors.

En aquestes categories a l'haver un mínim de períodes i un màxim es nota molt la presència dels jugadors que durant la setmana no han entrenat bé o no han entrenat i els que tenen un nivell de concentració i de ganes molt baix, cosa que perjudica a la resta del equip.

Cal fixar nous objectius de cara a la segona fase i motivar a tots els jugadors, tant els que treballen diariament com els que no. A seguir treballant.

C.B. Viladecans 82 - 32 A.E. Minguella

27-11-2017

Molt mal partit on l'horari i jugadors que per baixes d'altres jugadors s'han vist obligats a donar un cop de mà mig lesionats. 

Encara no m'havia queixat mai però el nivell arbitral ha estat nefast. Hem hagut d'intervenir tots dos entrenadors dels dos equips per evitar que hi hagués cap lesionat degut a la passivitat arbitral exagerada. Partit a un camp de dimensions molt grans que ens ha fet  intentar buscar solucions que avui no han sortit. A seguir treballant.

A.E. Minguella 47 - 66 C.B. Manyanet Les Corts

20-11-2017

Tot i el resultat molt content del treball fet equip molt superior fisicament on el resultat esta en que hem patit molt en el rebot. Molts errors en els tirs lliures fins a 24. Poc a poc jugadors es van sumant al carro i treballen més a derrera i aporten més a davant. Destacar també el jugador Alex Arganda treballant darrera pero sobretot quan l'equip no està encertat és capaç de liderar i aportar molt davant tercer partit consecutiu que supera els 20 punts.

CB Club Barna 71 - AE Minguella 50

13-11-2017

Partit on hem estat molt condicionats per les baixes, i per una setmana d’entrenaments on el grup s’ha relaxat i això ens ha fet merèixer justament el resultat contra els únics rivals als que havíem guanyat a la primera volta.

Sortim del partit amb una lliçó apresa per als jugadors: Es juga com s’entrena. Cal seguir treballant i no treballant de qualsevol forma.

Tot i que el partit en general no fos bo, es van començar a veure coses treballades durant la setmana tant a nivell ofensiu com defensiu.

Per altra banda agraïr als jugadors del Preinfantil C: Pau Gallardo i David Biescas per haver-nos donat un cop de mà.

PARCIALS. 18-8 / 19-18 / 19-11 / 15-13

U.E.HORTA 69 - 53 A.E.MINGUELLA

06-11-2017

Partit molt diferent en atac als anteriors on hem fet un gran salt de qualitat en el joc estàtic. En defensa hem tingut 2 periodes molt dolents que ens han fet perdre el partit contra els que són els coliders. I el punt més important a treballar els tirs lliures on hem fet un 9/21. Destacar el pas endavant que està fent Alex Arganda per tirar de l'equip en els moment complicats amb 24 punts. Hi ha molts jugadors que han fet un gran pas endevant. A seguir treballant però molt satisfet pel treball fet durant la setmana i el partit. Mica en mica l'equip progressa i dóna una imatge molt diferent a la de l'inici de temporada.

PARCIALS

18/12 - 22/14 - 11/11 - 18/16

AE Minguella 37 - B.C.Sant Joan Despí 71

30-10-2017

Inici molt tou com als partits anteriors on seguim sense solucionar aquest problema el qual estem treballant diariament. Actitud molt dolenta de l'equip que a la mitja part ens porta amb un marcador de -24. 

Sortim a la segona meitat amb la mateixa intensitat el que ens fa perdre els dos periodes i ens posa a -34.

Últims dos períodes els juguen els jugadors que s'ho han guanyat durant la setmana i han mostrat ganes al partit i la imatge ha canviat. Finaltitzem amb el -34 amb un joc molt més treballat i més alegre els últims dos períodes. Felicitar als jugadors que treballen dia rere dia i als altres donar un toc d'atenció. Tot i això l'equip progressa.

A.E. Minguella 34 - CB Viladecans Verd 56

23-10-2017

Tercer partit on físicament ens veiem molt superats i comencem a un ritme molt baix, amb molts dubtes i pors.

A partir de la mitja part, imatge completament diferent jugant amb qui s'ho ha guanyat justament durant la setmana, i durant el partit. Així doncs demostrant que es juguen els partits com es treballa durant la setmana. A destacar el treball realitzat durant tot els entrenaments i el partit en especial de A. Arganda que va acabar com a màxim realitzador i tirant de l'equip en els moments complicats de partit. 

Cal seguir treballant tots els aspectes del joc però es nota una gran millora en el joc col·lectiu.

PARCIALS. 6 - 14 / 4 - 14 / 9 - 14 / 15 - 14

C.B.Manyanet Les Corts 78 - 28 A.E.Minguella

09-10-2017

Partit a un camp gran amb 8 jugadors dels quals dos sortien d'estar tota la setmana malalts. Inici molt fluix parcial de 23 - 4 i tercer parcial 26 - 8 durant els altres dos parcials un partit molt diferent on l'actitud i la defensa han estat genials. Físicament molt superiors també i això ens ha perjudicat molt en el rebot on hem rebut la majoria dels punts. A seguir treballant.